Tanken in de speciale Sky Rojo Chase Lane van Netflix, nu tijdelijk bij Loogman. [Davey Photography, Davey Baas]

Netflix neemt Loogman over: tanken in Sky Rojo Chase Lane

Amstelveen / Aalsmeer - Loogman Tanken & Wassen op de grens van Amstelveen en Aalsmeer staat vanaf vandaag drie dagen in het teken van de wereldwijde première van de nieuwe grote Netflix-productie Sky Rojo.

Diverse kenners vermoeden dat de nieuwe Spaanse serie de nieuwe Netflix-hit gaat worden en diverse media meldden de afgelopen dagen al dat de serie alles in huis heeft om een groot succes te worden. De serie, van de makers van de wereldwijde hitserie La Casa de Papel, staat sinds vandaag online op Netflix. 

Première 

Netflix heeft Loogman Tanken & Wassen uitgezocht voor een spectaculaire première-campagne en heeft het tankstation tijdelijk gedeeltelijk overgenomen. Het tankstation van Loogman is in de kleuren en met logo en beelden van de nieuw hitserie uitgerust - en de unieke Comfort Lane van Loogman (waar je op een lopende band kunt tanken) is vandaag, morgen en overmorgen op spectaculaire omgevormd tot een Sky Rojo Chase Lane.

Interactiev Mini-bioscoop

Klanten die bij Loogman komen tanken kunnen de Sky Rojo Chase Lane, een soort interactieve mini-bioscoop, inrijden waar beelden van de spectaculaire serie worden getoond: klanten blijven daarbij coronaproof in de auto zitten terwijl de auto wordt volgetankt. Klanten die gebruik hebben gemaakt van de Chase Lane zijn enthousiast: maar om spoiler-alerts te voorkomen verklappen we niet meer. Als je toch moet tanken is het zeker een aanrader: de vraag daarbij is, overleef jij de rit?

De Spaanse drama/actieserie Sky Rojo gaat over drie vrouwen uit een bordeel die op de vlucht slaan. Meer informatie over de serie: kijk op Netflix.

sky_rojo_netflix.jpg
Sky Rojo bij Loogman [Foto's: Davey Photography]


Meer nieuws

112 vandaag 12:30

Bekende inbrekerstruc weer in opmars in Amstelveen: takjes tegen de deur

Amstelveen - Een bekende inbrekerstruc is weer in opmars in Amstelveen nu de vakantieperiode is aangebroken. Om erachter te komen of bewoners al dan niet op vakantie zijn, plaatsen inbrekers takjes tegen een deur. Als de takjes langere tijd op hun plaats blijven is het voor inbrekers vaak reden om toe te slaan.  

112 gisteren 10:18

Nachtelijke schuurbrand in Aalsmeer vermoedelijk door gloeiende BBQ-kolen

Aalsmeer - In de Karperstraat in Aalsmeer is afgelopen nacht een bewoner gewond geraakt door een schuurbrand die vermoedelijk is ontstaan door gloeiende restanten houtskool van een barbeque. De brandweer attendeert naar aanleiding van het incident mensen op het belang van veilig barbecuën.