De Comfort Lane bij Loogman is nu ook uitgerust met Comfort Pay

Nieuw bij Loogman: Comfort Pay, betalen met je kenteken

AMSTELVEEN/AALSMEER – Klanten van Loogman Tanken & Wassen in Aalsmeer kunnen per heden gebruik maken van een nieuwe, supereenvoudige betaaltechniek in de Comfort Lane: betalen met je kenteken, ofwel Comfort Pay.

De vorig jaar geïntroduceerde Comfort Lane (tanken op een lopende band zonder uit te stappen) bij Loogman Aalsmeer is al een groot succes, maar Loogman zou Loogman niet zijn om het comfort nog verder te verhogen. Comfort Pay is het antwoord.

Comfort Pay

Ger Loogman: ‘Onze klanten hebben met Comfort Pay helemaal geen omkijken meer naar een tankbeurt. ‘Je rijdt de Comfort Lane in, het kenteken van de auto wordt automatisch gescand & gecheckt. Vervolgens tankt een medewerker de auto vol op de lopende band met de gewenste brandstof en de klant kan in een keer weer door. De afrekening geschiedt, op basis van het kenteken, volautomatisch.’

Volautomatisch

Iedere 2 weken wordt een automatische incasso van de afgenomen brandstof naar de klant gestuurd. Loogman zegt dat er een grote behoefte is aan gemak bij het tanken, omdat het niet het meest favoriete tijdverdrijf is van de meeste mensen. ‘Vieze handen, kou, gedoe met afrekenen: het is allemaal verleden tijd, je kan gewoon in je auto blijven zitten en binnen 2 minuten rijd je weer verder.’

Aanmelden Comfort Pay

Ook genieten van Comfort Pay? Comfort Pay kan per direct worden aangevraagd via de website van Loogman: http://www.loogman.nl/comfort-pay (klik hier). Na  aanmelding kan Comfort Pay al na 2 werkdagen (ma t/m vrij) actief zijn!

Comfort Lane

De innovatieve Comfort Lane bij Loogman Aalsmeer is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. Een grote oliemaatschappij heeft interesse getoond en overweegt de Comfort Lane als proef in Duitsland te plaatsen.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.