Foto: Danny Ellinger

Nieuw culinair theaterfestival: Paardenkracht

Amstelveen - De eerste editie van dit nieuwe culinaire theaterfestival vindt plaats op 9, 10 & 11 juli in de prachtige tuin en Tuinzaal van Paardenburg.

Niemand minder dan artiest en entertainer Ellen ten Damme verzorgt spetterende optredens in ons intieme theaterzaal. Bij uw entreeticket kunt u een tijdslot kiezen waarmee u toegang heeft tot een van deze voorstellingen.

Verspreid over onze riante tuin staan verschillende foodstations waar u de gerechten van het culinaire 5-gangen menu kunt ophalen wanneer u dat u uit komt. Bij de verschillende bars kunt u uw favoriete drankje kopen en zo eindelijk weer genieten van het onvervalste festival. Denk hierbij qua beleving aan een combinatie van ‘De Parade’, ‘Taste of Amsterdam’ en het Bacchus wijnfestival’ maar kleinschaliger met een beperkt aantal plaatsen!

De deuren van Paardenkracht openen op vrijdag en zaterdag om 17:00 en zondag om 15:00 uur. Het entreeticket voor dit festival bedraagt € 79 per persoon, dit is inclusief toegang tot het festival, een zitplaats in het theater voor de show en een heerlijk 5-gangen menu!

De kaarten zijn te bestellen via de website. Vergeet niet een tijdslot te reserveren voor één van de voorstellingen!

Festival Paardenkracht - Podium & Proeverij - Menu

  • Salade tabouleh met gegrilde mediterrane groenten, hartige hang-op en antibiose
  • Rijk gevulde Bouillabaisse met rouilleschuim en crouton
  • Rundersteak van de BBQ met prakaardappel, gepofte tomaat en chimichurri
  • Assortiment van drie soorten kazen met appelstroop en noten-vijgen toast
  • Mousse van tiramisu met een coulis van citrus en een lange vinger

Over Brasserie Paardenburg – Zoveel meer dan alleen een brasserie

Na een stevige verbouwing is Paardenburg begin 2019 heropend door de nieuwe eigenaar Gijs Numan.  Met een Parijse serre, een imposante bar en het terugbrengen van de schilderijen in de originele J.C. Braakensiekzaal is Paardenburg weer klaar voor de toekomst. De keuken is klassiek Frans met topkwaliteit brasseriegerechten. Ons team is hecht en gepassioneerd en gaat iedere dag voor het beste. De wijnkaart en kelder zijn, met de grote hoeveelheid klassiekers uit vele topjaren, één van de meest uitgebreidste van Nederland.

www.brasseriepaardenburg.nl 


Meer nieuws

Horeca vandaag 13:00

Maak kennis met Willie Wong

Amstelveen - Het nieuwe bezorg- en afhaalrestaurant Willie Wong aan de Amsterdamseweg 412 bezorgt sinds deze zomer de lekkerste oer-Hollandse Chinees Indische gerechten in een nieuwe stijl bij Amstelveners aan huis. Willie Wong opende afgelopen zomer de eerste pilot store in Amstelveen, met als doel de op Nederland gerichte Chinees-Indische keuken nieuw leven in te blazen en de pakkende formule in meer steden uit te rollen.

Advertorial Winkels gisteren 11:00

Optometrie onder de loep

Amstelveen - Maar liefst 80% van het aantal patiënten met milde oogproblematiek kan worden onderzocht/verholpen door een optometrist. Alleen hebben veel mensen er nog nooit van gehoord. Zelfs huisartsen zijn soms onbekend met het beroep.