Nieuw filiaal kringloopwinkel 'De Boem' wordt officieel geopend op vrijdag de 13e

Amstelveen - De eerder door corona uitgestelde feestelijke opening van het filiaal van de Amstelveense kringloopwinkel 'De Boem' aan Ziederij 6 zal komende vrijdag 13 mei plaatsvinden.

De Boem op Maalderij 8 is in de herfst van 2021 verhuisd naar de Ziederij 6. De nieuwe locatie is al geruime tijd open, maar was nog niet officieel geopend. Dat gebeurt door Leo Faassen.

Aanvankelijk zou burgemeester Tjapko Poppens de openingshandeling verrichten, maar vanwege het overlijden en de uitvaart van wethouder Rob Ellermeijer kan de burgemeester geen onderdeel zijn van de openingsceremonie van De Boem Kringloopwinkel. 

De opening van het nieuwe Boem filiaal gaat, op gepaste wijze, gewoon door.

Programma

Rond de officiële opening is vrijdag een programma opgezet. Vanaf 13.00 uur staat De Boem in het teken van 'Broke Ass Millionaires' ‘skere klere’ styling met photobooth en fotograaf.

Vanaf 14.30 uur zijn er hapjes en drankjes en om 15.00  volgt de officiële opening van de locatie Ziederij 6.

Amstelveen bedankt

De Boem Kringloopwinkel is alle inwoners van Amstelveen en omgeving dankbaar voor de vele donaties van goederen en aankopen die het succes van de Boem mogelijk maken. De Boem is een stichting zonder winstoogmerk en is een professioneel Kringloopbedrijf met twee vestigingen in Amstelveen.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen 22 mei 2022 20:41

Amstelveen van voorheen (300)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 300 een bijzondere tekening.  

Algemeen 22 mei 2022 13:12

Ernstig sneltram-ongeval 2017: voetgangster liep door rood, GVB moet schadevergoeding betalen

Amstelveen - Een voetgangster die ruim vijf jaar geleden door sneltram 51 werd gegrepen nadat ze door rood was gelopen bij de oversteek aan de Boelelaan, heeft alsnog recht op een (letsel-)schadevergoeding van het GVB, zo heeft de rechter geoordeeld. De vrouw, die ernstig gewond raakte, stapte naar de rechter nadat het vervoersbedrijf meende niet aansprakelijk te zijn.

112 21 mei 2022 16:27

Ongeval op 'DDI-kruispunt' Keizer Karelweg Amstelveen

Amstelveen - Op het speciale DDI-kruispunt aan de Keizer Karelweg ter hoogte van de A9 in Amstelveen, heeft zaterdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Door het ongeval werd het kruispunt deels afgesloten, hetgeen zorgde voor flinke drukte.