Voor: Pieter Bak en Maarten van Egmond. Achter: Ananda en Frank van den Aardweg

Nieuw gezicht, vertrouwde kennis & service

In de loop der jaren is Kasteelheer Groep Bouwkundig Adviesbureau uitgegroeid tot een begrip in de Randstad. Kasteelheer Groep is onder andere gespecialiseerd in thermografisch onderzoek & advies, bouwbegeleidingen & kwaliteitscontroles, duurzaamheidstoepassingen en Technisch Beheer voor VvE’s.

Van complexe bouwissues tot overzichtelijke vragen, niets is te moeilijk voor de specialisten van Kasteelheer. Maar soms is het tijd voor verandering! De groeiende vraag naar specialisten is ook de directie van Kasteelheer Groep niet ontgaan en heeft haar doen beseffen dat haar kwaliteit alleen gewaarborgd kan blijven als zij haar team zou uitbreiden met specialisten.

Bouwkundig specialist Pieter Bak

Met dat in het achterhoofd is de directie op zoek gegaan naar een betrouwbare bouwkundig specialist die het team zou kunnen versterken en bovenal de ambitie heeft en de uitdaging aan wil gaan, om Kasteelheer uit te bouwen.

Tijdens dit proces kwam Pieter Bak in beeld. Frank en Ananda van den Aardweg en Maarten van Egmond kennen hem al 15 jaar en zijn hierdoor helemaal vertrouwd met zijn kwaliteiten.

Ervaren

Tijdens de diverse gesprekken en gezamenlijke projecten, die onderdeel zijn geweest van dit proces, is het wederzijds vertrouwen gegroeid en ook het besef bij Frank en Ananda dat zij met Pieter erbij hun plan, om het rustiger aan te gaan doen, op een juiste wijze konden gaan uitrollen.

Pieter Bak heeft een mooi CV. Door zijn verleden als bouwkundig ingenieur alsmede eigenaar van en leidinggevende bij diverse bouwbedrijven haalt Kasteelheer Groep een ervaren bouwkundige met een breed kennis- en interessegebied is huis.

Dagelijkse leiding

Met recht een gedreven professional, die staat te springen om zijn kennis in te zetten voor zijn klanten en voor het mooie bedrijf Kasteelheer. Met ingang van juli dit jaar is Pieter Bak dan ook toegetreden tot de dagelijkse leiding van Kasteelheer Groep en hebben Frank en Ananda een stapje teruggedaan. Een mooi natuurlijk moment. Waarbij de vertrouwde service en klantgerichtheid van Kasteelheer gewaarborgd blijft. Samen met Maarten van Egmond staat Pieter Bak nu aan het roer van deze mooie organisatie.

Klaar voor de toekomst

Samen met het dynamische team op hun nieuwe kantoor, middenin het oude dorp in Amstelveen aan Veenplaats 19, is Kasteelheer helemaal klaar voor de toekomst. Uiteraard verdwijnen Frank en Ananda niet helemaal uit beeld.

Als ambassadeurs blijven zij betrokken bij Kasteelheer, vanwege hun verwevenheid met de diverse lopende projecten alsmede de speci­fieke bouwkundige kennis van Frank van den Aardweg onlosmakelijk deel uit maakt van Kasteelheer Groep.

Informatie

Kasteelheer Groep
Veenplaats 19
Telefoon 020 262 03 18
info@kasteelheer.nl
www.kasteelheer.nl


Meer nieuws

112 vandaag 17:13

Botsing op Keizer Karelweg

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg in Amstelveen is dinsdagmiddag een personenbusje in aanrijding gekomen met een personenauto. Het busje botste in de flank van de personenwagen.

Corona Amstelveen vandaag 15:42

Update RIVM: vier COVID-19 patiënten Amstelveen

Amstelveen - Het RIVM meldt in de laatste update rond het coronavirus (COVID-19) dat in Amstelveen de afgelopen twee weken bij vier inwoners COVID-19 besmettingen zijn vastgesteld. Van geregistreerde ziekenhuisopnames of overleden personen was geen sprake.

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.