Nieuw in het Oude Dorp: Steak on the Stone

AMSTELVEEN - Vergeet het traditionele steengrillen: Grand Café ‘t Oude Dorp heeft een nieuw concept geïntroduceerd waarbij je eigen vlees bereid op een gloeiend hete lava-plaat, die verzonken ligt in een robuuste houten plank. Zonder boter of vet bereid je met ‘Steak on the Stone’ als een ware masterchef je eigen smaakvolle steak aan tafel, precies zoals jij ‘m hebben wilt. Het maakt van je avondje dineren een leuke culinaire belevenis.     

‘Steak on the stone’ is nog maar net geïntroduceerd in het deze zomer volledig getransformeerde eetcafé-gedeelte ‘Achterin’ van Grand Café ’t Oude Dorp. Voor liefhebbers van gezelligheid én een goed stuk vlees een must: met alleen wat zout op de steen om vastgrillen te voorkomen, bak je je malse rib-eye  tournedos of flat iron steak desgewenst medium, rare of welldone.

Intens & puur
Omdat er geen boter wordt gebruikt is de smaak ongekend intens en puur. Met het stoere robuuste vleesmes dat perfect in de hand ligt glijd je soepel door je steak en de bijgerechten op je plank (gepofte aardappel, koolsalade en knoflook- & cocktailsaus) maken Steak on the Stone helemaal af.

Nieuwe dimensie
De sfeervolle ambiance in combinatie met het zelf bereiden van je vlees (of vis) geven een avondje uit eten gaan een nieuwe dimensie: extra gezellig met je familie of een groep vrienden. Op de speciale Stonegrill & Fondue-menukaart in het eetcafé-gedeelte  Achterin vind je de beste stukken vlees, variërend in gewicht van 200, 250 of zelfs 300 gram.

Vis
Kies je voor de Rib Eye Black Angus Grainfed, Zuid-Amerikaanse Runder Tournedos, Flat Iron Steak, of ga je liever voor een combinatie?  Ook visliefhebbers kunnen met de innovatieve stonegrill (pas op: heet!) aan de slag: ongepelde King Prawns (gamba’s) of een geweldig stuk tonijn, of wellicht een mix van vlees en vis (surf & turf)… de mogelijkheden zijn groot..  varkenshaas, maiskipfilet, lamsbiefstuk of een hamburger: het kan allemaal - en er is ook volop keus aan extra bijgerechten.

Fondue
Naast de stonegrill kan je in Achterin ook nog eens (kaas-)fonduen: een kaasfondue wordt geserveerd in een luxe Le Creuset Fonduest en je kan kiezen uit vier soorten, inclusief brood, groentes, salade, fruit en friet. Ook is er een bouillonfondue-variant met vlees, vis of groente.

Probeer uit!
Loopt het water je al in de mond en wil jij Steak on the Stone of de nieuwe Fondue uitproberen? Reserveer dan snel je tafeltje: Steak on the Stone wordt alleen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geserveerd, of voor grote groepen op afspraak!

Grand Café 't Oude Dorp
Dorpsstraat 104 Amstelveen
Telefoon 020 345 33 66
info@grandcafeoudedorp.nl
www.grandcafeoudedorp.nl


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen 27 mrt. 2024 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.