Tokyo Ramen Iki

Nieuw Japans restaurant in Stadshart

AMSTELVEEN – Een nieuw Japans restaurant opent morgen zijn deuren op het Stadsplein. Naast Popov komt er een nieuwe vestiging van Tokyo Ramen Iki.

Tokyo Ramen Iki heeft al twee vestigingen in Amsterdam op de Amstelveenseweg en in de Vijzelstraat. De derde vestiging ligt in het Amstelveense Stadshart naast Popov.

Ramen

Tokyo Ramen Iki is gespecialiseerd in het serveren van het Japanse noodlegerecht Ramen. Voor dit gerecht is de soort bouillon erg belangrijk. Er bestaan allerlei verschillende soorten Ramen gerechten.

De nieuwe vestiging van Tokyo Ramen herbergt ook een terras waar bijvoorbeeld een heerlijk koud Japans biertje kan worden genuttigd. Tokyo Ramen Iki in Amstelveen is zeven dagen per week geopend.


Meer nieuws

Gezondheid & welzijn vandaag 16:00

JobZ: Tzorg zoekt personeel

Amstelveen - Op zoek naar een baan in de buurt? Momenteel zijn diverse bedrijven in regio Amstelveen op zoek naar personeel, zoals bijvoorbeeld Tzorg. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:06

Ontbijten tussen de Amstelveense wijnranken: 'Amstelveen in 24Hrs' in volle gang

Amstelveen - Het evenement 'Amstelveen in 24Hrs' waarbij vandaag kris-kras door de gemeente talloze activiteiten beleefd kunnen worden is in volle gang. Vanmorgen was het al vroeg een drukte van belang bij de Amstelveense wijngaard De Amsteltuin, waar inwoners konden genieten van een uniek champagne-ontbijt tussen de wijnranken.

Sport vandaag 10:00

Bart Muns: Topscorer in Amerika

Amstelveen - De 19-jarige Bart Muns verruilde zijn leven in Nederland voor een avontuur in Amerika. De Amstelvener koos voor een opleiding die hij kon combineren met zijn grote passie: voetbal!

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur gisteren 14:55

Volledig ondergescheten loopvlonder Ouderkerkerplas kan niet morgen weer open

Ouderkerkerk aan de Amstel - De sinds de coronamaatregelen afgesloten loopvlonder over de Ouderkerkerplas kan pas weer worden geopend na een grondige schoonmaakbeurt. De vlonder is in de afgelopen 1,5 jaar sterk vervuild geraakt door vogelpoep en is niet meer veilig voor wandelaars.