Nieuw kinderdagverblijf ’t Schooltje in Amstelveen

Amstelveen - Dit jaar heeft kinderdagverblijf 't Schooltje haar deuren geopend in Randwijck in Amstelveen. Zij bieden een kleinschalig, kwalitatief hoge kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Op de verticale groep kunnen de kinderen samen spelen, van elkaar leren en krijgen zij de ruimte om persoonlijke successen te ervaren.

Bij 't Schooltje kunnen er maximaal 12 kinderen per dag op de groep komen spelen en worden zij begeleid door vertrouwde pedagogisch medewerksters. ’t Schooltje is gevestigd in een volledig gerenoveerd pand dat een veilige, huiselijke en warme omgeving biedt en waarbij er nauw contact met ouders is. Zij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en daar streven zij naar.

Pedagogische aanpak

Hun pedagogische aanpak is geïnspireerd op Montessori en How2Talk2Kids. Ze bieden speelmateriaal aan waarmee kinderen spelenderwijs ontdekken en leren. Daarnaast leggen zij de nadruk op effectief communiceren. Bij 't Schooltje voelen kinderen zich gezien, gehoord en gewaardeerd waardoor ze in liefde en vertrouwen kunnen opgroeien.

Bezoek voor meer informatie de website www.hetschooltjekdv.nl.

Meld u aan voor een rondleiding en ontdek waarom ’t Schooltje de perfecte plek is voor uw kind!

't Schooltje Kinderdagverblijf
Voornsehoek 17A
1181 CK Amstelveen
06-21327493

logo schooltje kinderdagverblijf.png


Meer nieuws

Sport vandaag 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen vandaag 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.

Algemeen gisteren 13:33

Autoverzekering Amstelveen bijna 6% duurder

Amstelveen - Inwoners van Amstelveen betaalden in 2023 bijna 6% meer voor hun autoverzekering dan het jaar ervoor. Dat blijkt uit onderzoek van de financiële vergelijkingssite Geld.nl. In 2022 kostte de gemiddelde autoverzekering in Amstelveen nog ruim 68 euro per maand. In 2023 is dat gestegen naar ruim 72 euro per maand. Op jaarbasis betaalden de inwoners van Amstelveen bijna 49 euro meer voor hun autoverzekering.