Nieuw seizoen, nieuw zwemrooster

Amstelveen - Sinds 26 augustus 2019 is er een nieuwe programmering in zwembad De Meerkamp. Er zijn nieuwe aquasporten en activiteiten voor het hele gezin. 

Vanaf 26 augustus 2019 is er een nieuwe programmering in zwembad De Meerkamp. Er zijn nieuwe aquasporten en activiteiten voor het hele gezin. Het is altijd verstandig de website te checken voor u naar de les van uw keuze gaat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Aquasporten
In het nieuwe seizoen kunt u lessen volgen die passen bij uw behoefte en conditieniveau op dit moment. U kunt op elk moment overstappen naar een zwaardere of lichtere aquasport. Uw 12 badenkaart aquasport is voor alle aquasporten geldig. Dat is wel zo handig, want zo kunt u niet alleen in dag en tijd variëren, maar ook in intensiteit van de training. Aankomend seizoen kunt u onder meer deelnemen aan lichte intensiteitstraining (LIT, voorheen MBVO), medium intensiteitstraining (MIT, voorheen Hydrofit), hoge intensiteitstraining (HIT, voorheen Aquarobic) en dans intensiteitstraining (DIT).

Amstelveen Beweegt Gezond (ABG)
De woensdagochtend ABG is toegevoegd aan het rooster. In het nieuwe seizoen kunt u dus op maandag, woensdag en vrijdag deelnemen aan ABG. ABG is alleen voor volwassenen. Tijdens dit programma kunt u banenzwemmen maar ook aan diverse aquasporten deelnemen.

Amstelveen Beweegt Samen (ABS)
Op dinsdag en donderdag kunt u deelnemen aan ABS. ABS is voor volwassenen én ouders met kinderen. Het is een sportieve ochtend of middag, waarbij u kunt banenzwemmen en kunt meedoen aan diverse aquasporten, met of zonder uw kind. U kunt met uw kind bijvoorbeeld meedoen aan Peutersurvival. Daarna kunt u een van onze aquasporten volgen terwijl uw kind in de speelhoek onder toezicht vermaakt wordt. De speelhoek is voor kinderen vanaf 1,5 jaar in zwemkleding, met zwembandjes.

PeuterSurvival
Is uw kind een echte doener? Houdt u uw hart vast als u een sloot ziet? Dan is PeuterSurvival echt iets voor uw kind. Tijdens de lessen wordt er gericht geoefend met veilig in het water zijn en uit het water komen. De lessen zijn voor ouder en kind. Uw kind moet minimaal 1,5 jaar oud zijn.

Kleutersurvival
Ook voor kleuters vanaf 4 jaar is er een survivalles. Tijdens deze les bereidt u uw kind voor op de zwemles. Onder begeleiding van een ervaren docent maakt u uw kind op een speelse manier watervrij en wordt er een begin gemaakt met het oefenen van zwemslagen.

Family Fun Swim
Op zaterdag is Family Fun Swim. Een super gezellige ochtend waar ouders en kinderen mee kunnen doen aan diverse activiteiten in het golfslagbad. Speciaal voor ouders met kinderen in de leeftijd van 1 jaar tot 11 jaar.

Openingstijden
De aanpassingen in onze dagprogrammering hebben gevolgen voor onze algemene openstelling voor het banenzwemmen en het recreatief zwemmen. Checkt u de openingstijden op www.meerkamp.nl voor u ons bezoekt?

Meer informatie
Zwembad De Meerkamp, 088-8585185, info@meerkamp.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.