Nieuw: Slim Besparen Amstelveen

Amstelveen - Gemeente Amstelveen heeft in samenwerking met het Energieloket Amstelveen een geheel nieuw online platform gelanceerd. Amstelveners kunnen daar eenvoudig en zeer overzichtelijk energiebesparende productenvergelijken, offertes aanvragen en betrouwbare leveranciers vinden: www.slimbesparenamstelveen.nl

Op dit nieuwe platform vind je het hele jaar doorlopende acties om zo voordelig mogelijk energie te besparen. Je kan niet alleen zien welke maatregelen, producten en installateurs er zijn, maar ook kan je vergelijkingen maken en zo zien welke maatregelen het beste bij jouw woonsituatie passen.

Op www.slimbesparenamstelveen.nl kan je onder andere terecht voor acties rond:

- Vloerisolatie
- Muurisolatie
- Dakisolatie
- Zonnepanelen
- Warmtepompen

Startpunt

Wethouder Floor Gordon (Duurzaamheid) geeft aan dat de gemeente met het nieuwe overzichtelijke platform het nog makkelijker maakt voor inwoners om energie te besparen en tegelijkertijd een steentje bij te dragen aan een beter milieu: ‘Als je je eigen woning wilt verduurzamen is slimbesparenamstelveen.nl nu hét digitale startpunt. Hier zijn alle mogelijkheden, de beste materialen en betrouwbare leveranciers samengebracht, zodat inwoners eenvoudig stappen kunt zetten. De gemeente hield altijd periodieke collectieve acties, maar we hebben samen met Energieloket Amstelveen de handen ineengeslagen: nu lopen de acties het hele jaar door en kan je altijd terecht voor bijvoorbeeld isolatieacties, maar ook voor circulaire bespaaropties.’

Vergelijk!

Ook kan je op www.slimbesparenamstelveen.nl producten met elkaar vergelijken en natuurlijk vrijblijvende offertes aanvragen. Ook zijn er al geschikte en betrouwbare leveranciers geselecteerd die de maatregelen kwalitatief kunnen uitvoeren tegen een eerlijke prijs.

Gegarandeerd:

- Hoogwaardige producten
- Betrouwbare leveranciers
- Vrijblijvende offertes op maat
- Eerlijke prijs
- Het hele jaar door

Benieuwd? Neem gerust een kijkje op www.slimbesparenamstelveen.nl 

Dit artikel verscheen eerder in de juni-editie van AmstelveenZ Magazine, nummer 89.


Meer nieuws

Sport vandaag 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen vandaag 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.

Algemeen gisteren 13:33

Autoverzekering Amstelveen bijna 6% duurder

Amstelveen - Inwoners van Amstelveen betaalden in 2023 bijna 6% meer voor hun autoverzekering dan het jaar ervoor. Dat blijkt uit onderzoek van de financiële vergelijkingssite Geld.nl. In 2022 kostte de gemiddelde autoverzekering in Amstelveen nog ruim 68 euro per maand. In 2023 is dat gestegen naar ruim 72 euro per maand. Op jaarbasis betaalden de inwoners van Amstelveen bijna 49 euro meer voor hun autoverzekering.