Nieuw tijdperk voor Kragtwijk Catering

Amstelveen - Met de overname van catering- en maaltijdbedrijf Langerhuize én de verhuizing naar het Langerhuize-pand aan Bouwerij 73 is vandaag een nieuw tijdperk aangebroken voor het Amstelveense familiebedrijf Kragtwijk Catering.

'Vol vertrouwen en met vele  mooie ideeën gaan wij verder op een nieuwe toplocatie', zegt eigenaar Joost Kragtwijk. Deze zomer werd hij volledig eigenaar van Coöperatie Langerhuize, dat gespecialiseerd is in luchtvaartcatering (kosjer) en speciale maaltijden.

Per vandaag is Kragtwijk Catering definitief verhuist van Touwslagerij 7 naar Bouwerij 73 op het Amstelveense bedrijventerrein Legmeer.  De nieuwe multifunctionele locatie van Kragtwijk is HACCP en ISO gecertificeerd.  


Meer nieuws

Politiek vandaag 10:20

VVD: 'Islamitische school in Amstelveen verspilling belastinggeld'

Amstelveen - Een meerderheid van de Amstelveense gemeenteraad heeft besloten het beroep bij de Raad van State, tegen de vestiging van een islamitische school in Amstelveen door stichting SIO-NH, te steunen. Ook de VVD steunt de beroepszaak, laat de partij in een persbericht weten.

Politiek gisteren 13:10

Amstelveen moet vaart maken met opwekken van duurzame energie

Amstelveen –  Het is nog niet bijster goed gesteld met het opwekken van duurzame energie in Amstelveen. Om straks aan de doelstellingen voor 2030 te kunnen voldoen hebben oppositiepartijen CDA en Burgerbelangen Amstelveen (bbA) samen met coalitiepartij D66 de handen ineen geslagen om een versnelling van de lokale verduurzamingsopgave in gang te kunnen zetten.

Politiek gisteren 09:52

Veiligheidssubsidie werkt: geen inbraken meer door achterpadbeveiliging

Amstelveen – Gemeente Amstelveen draagt via een subsidieregeling financieel bij aan hang- en sluitwerk en kleine veiligheidsprojecten voor inwoners en bedrijven die hun objecten beter willen beveiligen. De regeling is aantoonbaar effectief, zo stelt raadslid Benjamin Smalhout (VVD) die tijdens de afgelopen raadsvergadering aandacht vroeg voor de subsidieregeling.

Verkeer & Vervoer 29 mei 2020 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.