De Meerkamp / Sportbedrijf Amstelveen

Nieuw: zeemeermin-zwemmen in De Meerkamp

Amstelveen – Zwembad De Meerkamp in Amstelveen start vanaf woensdag 31 oktober 2018 met speciale lessen ‘zeemeermin-zwemmen’ voor kinderen tussen 6 en 14 jaar.

Een groepje zeemeerminnen heeft aan het zwembad verteld een selecte groep van 10 kinderen les te willen geven. Deze kinderen moeten tussen de 6 en 14 jaar oud zijn en de droom hebben zeemeermin te willen worden.

Diploma's

Zeemeermin worden is niet makkelijk! Behalve dat je moet leren om met een vissenstaart in en uit het water te komen, moet je natuurlijk ook snel en vooral ook elegant kunnen zwemmen. Daarom zijn er 3 diploma’s die je moet halen voordat je jezelf écht een zeemeermin mag noemen. Om zeemeermin te worden moet je bovendien eerst je C-diploma halen.

Leerling zeemeermin

De zeemeerminnen toveren je helemaal om tot leerling zeemeermin, je hoeft daarvoor niets mee te nemen. Heb je zelf al een vissenstaart? Dan mag je die natuurlijk wel meenemen.

Dag en tijd

De lessen zijn op woensdag van 18.00-19.00 uur. De eerste les start op woensdag 31 oktober. 'Als je naar de gevorderden groep gaat, zal de tijd veranderen. Voor het gevorderden programma, zul je bovendien zelf een vissenstaart moeten kopen'meldt het zwembad. 'Zeemeerminnen moeten ook eten, de lessen kosten daarom € 47,- per maand, wil je de les blijven volgen dan moet het abonnement aansluitend verlengd worden'. 

Voorverkoop

De Meerkamp verwacht dat er veel kinderen zijn die zeemeermin willen worden. Om teleurstellingen te voorkomen, worden de abonnementen op de zeemeerminlessen in de herfstvakantie vanaf maandag 22 oktober 09.00 uur verkocht. De zeemeerminnen zullen op de website van De Meerkamp en op Facebook, Twitter en Instagram aangeven wanneer de 10 abonnementen verkocht zijn. Het is mogelijk om op de wachtlijst gezet te worden voor de volgende beginnersgroep.

Feestje?

Zeemeerminnen houden wel van een feestje! Wil jij jouw feestje vieren met een echte zeemeermin? Dat kan! De zeemeerminnen geven feestjes voor maximaal 10 kinderen (inclusief jarige). Een zeemeermin feestje kost € 12,50 per kind. Het minimaal aantal kinderen is 5. Je kunt aanvullend voor € 5,95 een Kidsbox gevuld met patat, 4 minisnacks, mayo+ketchup, pakje drinken en softijs met spikkels bestellen bij Sportcafé De Meerkamp (020 - 441 6561). Feestjes worden gegeven op donderdag van 18.00 tot 19.00 en op zaterdag van 17.30 tot 18.30.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.