Gemeente Amstelveen

Nieuwe Amstelveense fietstunnel in recordtempo neergelegd [Video]

Amstelveen - Een nieuwe Amstelveense fietstunnel langs de Beneluxbaan, ter hoogte van het viaduct Ouderkerkerlaan, is afgelopen weekend in recordtempo neergelegd. De gemeente Amstelveen heeft een video online gezet waarop te zien is hoe het huzarenstukje werd geklaard.

De nieuwe tunnel moet fietsers een veiliger doorsteek bieden bij de Ouderkerkerlaan. Het viaduct aldaar wordt verbreed, om het hoofd te kunnen bieden aan groterere verkeerstromen, onder andere door de werkzaamheden aan de A9 de komende zes jaar.

Bekijk hier de video van de plaatsting van de  tunnel:


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.