Gemeente Amstelveen

Nieuwe burgemeester Poppens ontmoet Amstelveners

Amstelveen - De dag na de installatie van burgemeester Tjapko Poppens stond in het teken van kennismaking en ontmoeting. Na een kennismakingsbijeenkomst met de medewerkers van de gemeente vond een naturalisatieceremonie plaats.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst werden 45 inwoners toegesproken door de nieuwe burgemeester. Velen wilden daarna met Poppens op de foto. Daarna schoof de burgemeester aan bij het feestje van mevrouw Steenvoorden, die met familie en vrienden haar 100ste verjaardag vierde in restaurant de Voetangel.

Kinderraad

Aan het eind van de middag maakte  Poppens volgens een persbericht van de gemeente Amstelveen kennis met de kinderraad en kinderburgemeester Jara Zurr bij hun afscheidsbijeenkomst. In juni wordt de nieuwe kinderraad en kinderburgemeester gekozen.

Overigens is burgemeester Poppens vandaag samen met de wethouders aanwezig op het jaarcongres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten ((VNG). De gemeente Amstelveen heeft een foto van het gezelschap op Twitter gezet.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 08:00

Hoe gaat het met Rens en Rachel van Hilst op Camping44? (Wij Emigreren, SBS6)

Amstelveen - AmstelveenZ verhaalde begin dit jaar over de avonturen van Rens & Rachel van Hilst, die eind 2018 Amstelveen vaarwel zwaaiden om een volledig nieuw leven op te bouwen en een boerencamping (Camping44) te beginnen in het Italiaanse Loro Piceno. Hoe gaat het nu met het gezin, dat in 2019 te zien was in de eerste aflevering van Wij Emigreren bij SBS6?

Corona Amstelveen 7 aug. 2020 17:54

Positief getest op COVID-19? Zelf je netwerk inlichten

Amstelveen – De GGD in regio Amsterdam, waar Amstelveen onder valt, gaat niet langer alle contacten van met COVID-19 besmette personen nabellen. Positief geteste Amstelveners moeten voorlopig zelf hun contacten gaan waarschuwen.

Algemeen 7 aug. 2020 11:51

AH-inzamelingsactie 'jackpot' voor Voedselbank Amstelveen

Amstelveen - De recente inzamelingactie voor de Voedselbank Amstelveen bij zeven Amstelveense Albert Heijn-filialen, is een groot succes geworden: de actie leverde liefst 240 grote dozen vol houdbare producten op.