AmstelveenZ

Nieuwe dienstregeling, maar nog strijd voor 199 en 300

AMSTELVEEN – Vandaag gaat de nieuwe dienstregeling van vervoerder Connexxion in, maar er wordt via online petities onder andere nog gestreden voor het behoud van de oorspronkelijke route van buslijn 199 en ook voor de 300.

Bus 199
Een online petitie voor het behoud van de route van buslijn 199 kreeg inmiddels al van meer dan 2000 mensen bijval. De route van de lijn wijzigt dramatisch en veel reizigers zijn daar niet blij mee. Klik hier voor de petitie van bus 199.

R-net 300
Ook werd gisteren een online petitie gestart voor het behoud van de route van R-netlijn 300 (langs Langerhuize). Volgens de initiatiefnemer zijn reizigers slecht geïnformeerd over de wijziging. Klik hier voor de petitie van de 300.

Nieuwe dienstregeling
Klik hier voor meer informatie over de nieuwe dienstregeling 
van Connexxion.

Winterweer
Overigens waarschuwt Connexxion vandaag voor kans op verstoringen, zoals vertraging of rituitval door het winterweer. Kijk onder 'omleidingen & storingen' voor actuele informatie.

 

 


Meer nieuws

Sport vandaag 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 vandaag 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten gisteren 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.