Dani & Maurice [Beeld: Jasmijn Fotografeert]

Nieuwe e-bike specialist MAUS Fietsen opent aan Amsterdamseweg

Amstelveen - Aan de Amsterdamseweg 410 in Amstelveen opent op dinsdag 31 mei 2022 de nieuwe e-bike specialist MAUS Fietsen.

MAUS Fietsen is gevestigd in het pand van de voormalige fietsenwinkel E-BikeWorld. Eigenaar Maurice (Maus) Zandvliet, oud-medewerker van BINK Fietsen, heeft de zaak de afgelopen periode verbouwd en richt zich met MAUS op drie topmerken: Urban Arrow, Riese & Müller en Advanced Ebikes.

Reparaties & onderhoud

Daarnaast verzorgt MAUS Fietsen reparaties en onderhoud aan alle fietsen (ook niet elektrisch). Morgen worden de deuren van de nieuwe winkel geopend en staan Maus en medewerker Dani klaar om klanten te verwelkomen.

Informatie

MAUS Fietsen - Amsterdamseweg 410 – I: www.mausfietsen.nl – E-mail: info@mausfietsen.nl – Telefoon: 020-362 70 14


Meer nieuws

112 vandaag 19:34

Scooter en fiets in botsing op fietspad Bovenkerkerweg

Amstelveen - De bestuurders van een scooter en een fiets zijn maandagavond met elkaar in botsing gekomen op het fietspad van de Bovenkerkerweg ter hoogte van de Burgemeester Wiegelweg (Westwijk).

Algemeen vandaag 10:51

Staking streekvervoer in Amstelveen

Amstelveen - Bij de standplaats van Connexxion-bussen in Amstelveen Zuid hebben diverse chauffeurs zich vanmorgen vroeg verzameld vanwege de eerder aangekondigde staking in het streekvervoer.

Sport vandaag 07:00

Grensverleggend hardlopen

Amstelveen - Wat begon als klein hardlooprondje om het hoofd leeg te maken, is uitgegroeid tot lange afstanden rennen. Manon Schutter (41) is hardloopster en rende afgelopen november van Boston naar New York. In elf dagen liep ze met een groep vrouwen maar liefst 550 kilometer. ‘Ja, dat is ruim een marathon per dag’, lacht ze. Wij spraken met haar over deze topprestatie en andere hardloopervaringen.  

Advertorial Algemeen vandaag 07:00

Co to Go lanceert avondconcept: wees er als de kippen bij!

Aalsmeer - Loogman tanken en wassen breidt Co to Go uit. Vanaf vandaag start Co to Go 7 dagen per week met een avondconcept. Gegrilde kip, maaltijdsalades en dit alles eventueel aangevuld met gebakken aardappelen en sausjes.