AmstelveenZ Magazine, december 2023

Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit! December 2023

Amstelveen - De nieuwste editie van AmstelveenZ Magazine (No. 84, december 2023) is weer uit. Deze maand siert een striptekening van Toon van Driel de voorpagina.

Toon van Driel, bekend van onder andere F.C. Knudde en De Stamgasten, woont al weer heel wat jaartjes tot zijn genoegen in Amstelveen en werd recent geridderd in de Orde van Oranje Nassau voor zijn oeuvre en ook kwam er een boek uit over zijn leven: KNUDDE. Toon vertelt erover in het extra dikke decembernummer (76 pagina’s).

De december-editie staat volop in het teken van de feestdagen, maar natuurlijk valt er nog veel meer te lezen over Amstelveen en Amstelveners!

Veel leesplezier!

AmstelveenZ Magazine wordt gratis huis-aan-huis bezorgd in Amstelveen e.o. (niet bij nee-nee-stickers). Het magazine is natuurlijk ook online in te zien (klik hier).


Meer nieuws

Algemeen vandaag 15:00

Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit: No. 86

Amstelveen - De nieuwste editie van AmstelveenZ Magazine (No. 86, maart 2024) is uit! Deze maand bevat het magazine onder andere een overzicht van woningbouwlocaties in Amstelveen.

Politiek vandaag 14:02

Gemeenteraad Amstelveen wil inwoners meer betrekken bij lokale politiek en gaat de straat op

Amstelveen - De gemeenteraad van Amstelveen wil inwoners meer betrekken bij de lokale politiek en horen wat er leeft in de samenleving. Wat zijn de zorgen en aandachtspunten van inwoners, wat zijn hun tips aan de raad? Een aantal raads- en burgerleden bracht afgelopen zaterdag daarom onder de noemer 'Raad op straat' een bezoek aan winkelcentrum Groenhof, om input van inwoners te verzamelen.

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:27

Het festival voor jonge bands Young Urbanus op 6 april

Amstelveen - Zaterdagavond 6 april aanstaande vindt voor de derde keer Young Urbanus plaats in het Noorddamcentrum Bovenkerk. Young Urbanus is inmiddels uitgegroeid tot dé hotspot voor jonge bands in Amstelveen! Toegang is gratis. Het eerste optreden start om 19:30 uur. Vol is vol!

Politiek vandaag 09:11

Vijvers Middenhoven uitgebaggerd: ‘Nu vijver bij winkelcentrum Groenhof’

Amstelveen - Om de waterkwaliteit te verbeteren zijn de vijvers in Park Middenhoven uitgebaggerd. De lokale politieke partij Goed voor Amstelveen, die zich hard maakte voor het uitbaggeren, hoopt dat nu ook de vijver bij winkelcentrum Groenhof (naast De Bolder) aan de beurt komt.

112 vandaag 08:40

Blikschade bij ongeval A9

Amstelveen - Op Rijksweg A9 bij Amstelveen heeft zondagavond een ongeval plaatsgevonden, waardoor twee rijstroken tijdelijk moesten worden afgesloten.