Cover AmstelveenZ Magazine juni 2021

Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit: met Berget Lewis

Amstelveen - Vanaf vandaag wordt weer een nieuwe editie van AmstelveenZ Magazine verspreid in Amstelveen en omgeving. Deze keer prijkt Berget Lewis op de cover.

De Dutch Queen of R&B, Soul and Gospel vertelt hoe ze vanaf 2018 op eigen kracht een 'gezondsheidsreis' maakte en sindsdien veel beter in haar vel zit.

In de nieuwe uitgave van AmstelveenZ (No. 59 alweer) is er natuurlijk ook aandacht voor het EK Voetbal en zijn er weer veel lokale verhalen te vinden, inclusief de vertrouwde columns en rubrieken.

Veel leesplezier!


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 10:46

Perfect Health: weet wat je nodig hebt [Lezersactie]

Amstelveen - Gezond oud worden willen we allemaal. Maar hoe gezond ben je eigenlijk? En wat heb je exact nodig om hieraan bij te dragen? Mischa Kremer richtte Perfect Health op voor mensen die bewust willen werken aan hun gezondheid. ‘Dankzij de Premium Health Check krijg je op wetenschappelijk niveau inzicht hoe je met leefstijl, voeding en voedingssupplementen aan de slag kunt gaan met je gezondheid. Wij maken moeilijke materie begrijpelijk en geven advies op maat. Zo houd je grip op je gezondheid.’

Horeca gisteren 19:00

Stadshart Horeca Hits: Noodle soep van Saigon Càphê

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In aflevering 1: de befaamde noodle soep van Saigon Càphê.