AmstelveenZ Magazine, No 87 (april 2024)

Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit: No. 87

Amstelveen - De nieuwste editie van AmstelveenZ Magazine (No. 87, april 2024) is uit! Deze maand siert zangeres, danseres en actrice Marjolijn Touw de cover.

Marjolijn groeide op in Amstelveen; ze speelde in tal van grote producties waaronder Mamma Mia!, Ciske de Rat, The Wiz, Petticoat, Sister Act en Grease. Ze vertelt hoe haar carrière feitelijk begon in de Paaskerk in het Augustinuspark.

Fotowedstrijd
In de april-editie wordt ook aandacht besteed aan de speciale fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen. Visit Amstelveen en Canon vragen inwoners hun mooiste natuurfoto uit Amstelveen in te sturen, met kans op prijzen én een expositie in het Cobra Museum.

Amstelveen Culinair
We blikken ook vast vooruit naar komende zomer: op 5 en 6 juli staat namelijk Amstelveen Culinair op het programma. Het evenement, waar tal van lokale horeca-exploitanten aan meedoen, wordt tussen 16.00 en 23.00 uur gehouden bij de Poel. Het grasveld van Recreatiegebied Poeloever wordt omgetoverd tot een sfeervol culinair dorp met Pagodetenten. De kaartverkoop is inmiddels live: bestel hier je tickets.

Nummer 87 bevat natuurlijk nog veel meer lokale verhalen en de vertrouwde vaste rubrieken vind je ook weer. We wensen iedereen veel leesplezier!


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten gisteren 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen 28 mei 2024 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'