Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit!

Amstelveen - Vanaf vandaag wordt de nieuwste editie van AmstelveenZ Magazine weer verspreid in Amstelveen en nabije omgeving. De eerste editie van 2019 staat grotendeels in het teken van onderwijs.

We helpen leerlingen de juiste schoolkeuze te maken in aanloop naar de naderende open dagen van de Amstelveense scholen, we blikken terug op oude scholen en hebben een interview met onderwijswethouder Frank Berkhout.

Maar het magazine biedt natuurlijk meer. De vertrouwde rubrieken De Connectie (over stenen winkels versus online shoppen) , Mijn Verhaal (over pleegouders),  Binnenkijken bij... (een enorme parfumflessenverzameling), Kids in the spotlight, Mijn Beste Vriend, de Partylitz en Trivia staan er uiteraard weer in.

De 36ste uitgave van AmstelveenZ Magazine is 68 pagina's dik en valt binnenkort (geheel gratis) bij u door de bus, of is op te halen op diverse locaties. Het magazine is ook online in te zien via onze nieuwswebsite amstelveenz.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 21:00

Amstelveen by night (45)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 45e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van de Nesserlaan.

Corona Amstelveen gisteren 19:01

Lockdown blijft, avondklok blijft: iets meer ruimte voor grotere winkels

Amstelveen - De lockdown blijft, de avondklok blijft en het negatief reisadvies blijft. De coronacijfers zijn volgens het kabinet dermate zorgelijk dat er de komende twee weken geen versoepelingen mogelijk zijn. Wel worden enkele aanpassingen en correcties doorgevoerd in de huidige maatregelen.

Algemeen gisteren 14:13

Sloop pastorie Annakerk gestart, kerk blijft behouden

Amstelveen - De fysieke sloop van de pastorie van de Annakerk is begonnen. De pastorie, die vast zit aan de kerk, moet wijken voor de verbreding en verdieping van Rijksweg A9 door Amstelveen. De Annakerk zelf blijft staan.

Algemeen gisteren 11:29

Vrouwen hangen vuile was buiten

Amstelveen - In de wijk Bankras-Kostverloren hebben diverse bewoonsters 'de vuile was buiten gehangen'.

Algemeen 7 mrt. 2021 21:00

Amstelveen by night (44)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 44e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van de oudste huisjes van Amstelveen, gelegen in het Oude Dorp.