Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit

Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit Foto: AmstelveenZ Magazine

Amstelveen - De allernieuwste editie van AmstelveenZ Magazine wordt vanaf vandaag verspreid in Amstelveen e.o.


- Lees verder onder deze advertentie -

Het nieuwe magazine is 68 pagina's dik en staat vol leuke verhalen. Er is zoals altijd veel aandacht voor diverse lokale onderwerpen en interviews. Ook de rubrieken De Connectie, Mijn Verhaal en Kids in de spotlight zijn natuurlijk weer onderdeel van de formule. Zoals altijd zijn er weer tal van Amstelveners aan het woord en vertellen diverse ondernemers over hun zaak.

Columniste Geertje Visser is ook van de partij en er is onder andere aandacht voor naderende festivals, waaronder Jazz in het Dorp. Verder blikken we terug op de brand nu een jaar geleden van de Urbanuskerk.

Wij wensen iedereen veel leesplezier! Het magazine is zoals altijd ook online in te zien via onze dagelijkse nieuwswebsite AmstelveenZ.nl

AmstelveenZ Magazine wordt (met uitzondering van brievenbussen met NEE-NEE-stickers) verspreid in heel Amstelveen, Nieuw Oosteinde (Aalsmeer) en Ouderkerk. Geen magazine ontvangen? Wij horen het graag via info@amstelveenz.nl. Het magazine is ook bij diverse centrale  ophaalpunten af te halen.


Reacties