AmstelveenZ Magazine, mei 2020

Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit!

Amstelveen - Vanaf vandaag, 22 mei 2020, wordt weer een nieuwe editie van AmstelveenZ Magazine gratis huis-aan-huis bezorgd in Amstelveen en nabije omgeving.

Het mei-nummer staat weer boordevol gratis, exclusieve verhalen uit Amstelveen. In dit nummer onder andere tips om gezond en lokaal te eten met lekkere recepten.

Ook krijgen we een uitgebreid inkijkje bij diverse culturele instellingen in Amstelveen tijdens de corona-crisis en we hebben een bezoek gebracht aan Het Beloofde Varkensland, een geweldig Amstelveens verblijf voor diverse dieren. 

Ook is er aandacht voor talent uit de Amstelveense sport en cultuurwereld en zijn onze vertrouwde columnisten weer van de partij. Geertje Visser is heerlijk op dreef, burgemeester Tjapko Poppens schrijft over het nieuwe normaal en Wilfred Mooij vertelt over de huizenprijzen, allen in relatie tot de corona-crisis.

Nieuw deze editie zijn de schrijversrubriek 'Onbegrensd' in samenwerking met Libris-Venstra en de serie 'Bitcoin voor Dummies' waar we dieper ingaan op cryptocurrency. Vertrouwd zijn de rubrieken 'Amstelveen van voorheen', Kids in the Spotlight', 'Make-OverZ' 'Je bent een topper' en natuurlijk de altijd razend populaire AmstelveenZ Woordzoeker.

Ook zijn deze editie weer diverse ondernemers aan het woord: Visspecialist Henry Schilder bestaat 30 jaar, BINK Fietsen legt uit hoe je een unieke fiets kunt samenstellen en notaris Sylvia van Lenning onthult dat ze het roer gaat omgooien: per 1 oktober sluit haar notariskantoor en gaat ze een nieuw leven tegemoet.

En natuurlijk valt er nog meer te lezen en te ontdekken over Amstelveen: we wensen iedereen veel leesplezier!


Meer nieuws

Algemeen gisteren 08:00

Hoe gaat het met Rens en Rachel van Hilst op Camping44? (Wij Emigreren, SBS6)

Amstelveen - AmstelveenZ verhaalde begin dit jaar over de avonturen van Rens & Rachel van Hilst, die eind 2018 Amstelveen vaarwel zwaaiden om een volledig nieuw leven op te bouwen en een boerencamping (Camping44) te beginnen in het Italiaanse Loro Piceno. Hoe gaat het nu met het gezin, dat in 2019 te zien was in de eerste aflevering van Wij Emigreren bij SBS6?

Corona Amstelveen 7 aug. 2020 17:54

Positief getest op COVID-19? Zelf je netwerk inlichten

Amstelveen – De GGD in regio Amsterdam, waar Amstelveen onder valt, gaat niet langer alle contacten van met COVID-19 besmette personen nabellen. Positief geteste Amstelveners moeten voorlopig zelf hun contacten gaan waarschuwen.

Algemeen 7 aug. 2020 11:51

AH-inzamelingsactie 'jackpot' voor Voedselbank Amstelveen

Amstelveen - De recente inzamelingactie voor de Voedselbank Amstelveen bij zeven Amstelveense Albert Heijn-filialen, is een groot succes geworden: de actie leverde liefst 240 grote dozen vol houdbare producten op.