AmstelveenZ Magazine juni 2023

Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit!

Amstelveen - De nieuwste editie van AmstelveenZ Magazine is weer uit en wordt begin juni verspreid in Amstelveen en omgeving. Op de voorpagina prijkt acteur en zanger Giorgio Sanches.  

In dit nummer weer veel aandacht voor lokale activiteiten en ontwikkelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van kunst & cultuur (alles over Open Ateliers op 17 en 18 juni), maar ook aandacht voor sport. Zo valt onder andere een groot interview te lezen met de talentvolle Amstelveense baanwielrenner Tijmen van Loon en blikken we vooruit op de Buitenspeeldag.

Ook aandacht voor een bijzonder duurzame woning in de polder (publiekswinnaar van de Architectuurprijs 2023) en natuurlijk passeren diverse ondernemers de revue, waaronder restaurant Micaro). De vaste columnisten zijn natuurlijk weer van de partij (Geertje Visser en Tjapko Poppens) en ook ontbreken de vaste rubrieken niet, zoals Amstelveen van Voorheen, Onderweg op de A9, Uitgesproken! en de puzzel.

Veel leesplezier!


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:11

Introductiecursus Latin & Ballroom bij Dansschool Mittelmeijer

Amstelveen - Altijd al eens danslessen willen volgen, maar heb je geen idee hoe te beginnen? Aanstaande vrijdag en zondag starten op dansschool Mittelmeijer beginnerslessen Latin & Ballroom. De cursus is geschikt voor alle leeftijden en de introductiecursus laat jou in vier lessen ontdekken of jouw hart ligt bij dansstijlen als Cha-cha-cha, Jive en Samba.

Politiek 26 sep. 2023 19:41

Actief voor Amstelveen in de bres voor bloemenstal op Stadshart die weg moet

Amstelveen - De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen zal tijdens de raadsvergadering van woensdag 27 september een motie indienen voor herijking van het huidige standplaatsenbeleid in Amstelveen. Dit naar aanleiding  van de bloemenstal van ondernemer Maikel Brand op Stadshart Amstelveen, die per 1 januari 2024 moet vertrekken.

Algemeen 26 sep. 2023 13:59

Gemeentelijke hulp bij verduurzamen van gebouwen met meerdere eigenaren

Amstelveen - Bij het verduurzamen van een appartementencomplex met gezamenlijke eigenaren komt veel kijken en elk complex is uniek. Daarom biedt de gemeente Amstelveen advies om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) op weg te helpen. Wethouder Floor Gordon bracht recent een bezoek aan Bankrashof en de Emmakade waar twee VvE’s duurzaamheidsmaatregelen nemen.