AmstelveenZ Magazine juni 2023

Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit!

Amstelveen - De nieuwste editie van AmstelveenZ Magazine is weer uit en wordt begin juni verspreid in Amstelveen en omgeving. Op de voorpagina prijkt acteur en zanger Giorgio Sanches.  

In dit nummer weer veel aandacht voor lokale activiteiten en ontwikkelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van kunst & cultuur (alles over Open Ateliers op 17 en 18 juni), maar ook aandacht voor sport. Zo valt onder andere een groot interview te lezen met de talentvolle Amstelveense baanwielrenner Tijmen van Loon en blikken we vooruit op de Buitenspeeldag.

Ook aandacht voor een bijzonder duurzame woning in de polder (publiekswinnaar van de Architectuurprijs 2023) en natuurlijk passeren diverse ondernemers de revue, waaronder restaurant Micaro). De vaste columnisten zijn natuurlijk weer van de partij (Geertje Visser en Tjapko Poppens) en ook ontbreken de vaste rubrieken niet, zoals Amstelveen van Voorheen, Onderweg op de A9, Uitgesproken! en de puzzel.

Veel leesplezier!


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.