Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is weer uit

Amstelveen - De nieuwe editie van AmstelveenZ Magazine is deze week weer verschenen. Het mei-nummer (No. 68) staat in het teken van het voorjaar, met reportages over onder andere de unieke speelboerderij Elsenhove én het Amsterdamse bos waar baltsende vogels voor schitterende plaatjes zorgen.

Ook is er onder andere aandacht voor het 50-jarig bestaan van badmintonvereniging Van Zijderveld en het zwemevenement 'Swim to Fight Cancer'dat op 1 en 2 juli in rivier de Amstel plaatsvindt.

In deze kleurrijke editie vind je ook columns van Geertje Visser, burgemeester Tjapko Poppens, Bianca Combee en Wilfred Mooij en is er de nodige informatie te vinden over de werkzaamheden aan de A9 en Ondernemersvereniging Amstelveen (Ondernemer van het Jaarverkiezing).

De vaste rubrieken Kids in the Spotlight, Expat aan het Woord, Amstelveen van voorheen en - jawel - de puzzel staan er ook weer in. We wensen iedereen veel leesplezier!

Het magazine is zoals gebruikelijk ook online te lezen via onze website


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen 22 mei 2022 20:41

Amstelveen van voorheen (300)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 300 een bijzondere tekening.  

Algemeen 22 mei 2022 13:12

Ernstig sneltram-ongeval 2017: voetgangster liep door rood, GVB moet schadevergoeding betalen

Amstelveen - Een voetgangster die ruim vijf jaar geleden door sneltram 51 werd gegrepen nadat ze door rood was gelopen bij de oversteek aan de Boelelaan, heeft alsnog recht op een (letsel-)schadevergoeding van het GVB, zo heeft de rechter geoordeeld. De vrouw, die ernstig gewond raakte, stapte naar de rechter nadat het vervoersbedrijf meende niet aansprakelijk te zijn.

112 21 mei 2022 16:27

Ongeval op 'DDI-kruispunt' Keizer Karelweg Amstelveen

Amstelveen - Op het speciale DDI-kruispunt aan de Keizer Karelweg ter hoogte van de A9 in Amstelveen, heeft zaterdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Door het ongeval werd het kruispunt deels afgesloten, hetgeen zorgde voor flinke drukte.