[Anko Stoffels Fotografie]

Nieuwe modezaak 'Maddox Next Door' geopend

Amstelveen – Modezaak MADDOX, in Stadshart Amstelveen, heeft naast MADDOX Casual nu ook een tweede vestiging geopend onder de noemer MADDOX Next door, speciaal voor dames.

De nieuwe vestiging, die afgelopen donderdag de deuren opende, is puur gericht op damesmode, met mooie en kwalitatief hoogwaardige merken, zoals we die van Maddox gewend zijn. De zaak is gevstigd naast de Bijenkorf, in het rijtje van MADDOX Casual.

‘Het is een gloednieuwe en vrouwelijke zaak geworden. Zo’n 100 m2 dameskleding. Stoer, tijdloos en toch heel vrouwelijk’, aldus eigenaar Marco Mulders.

Dames en heren gescheiden

Door de komst van de nieuwe winkel bedienen beide winkels op het Stadshart volledig hun eigen doelgroep. Heren gaan naar Casual en dames naar Next door. ‘Ik richt me volledig op de mannen en mijn vrouw Muriël vind je terug bij de dames. Het mooie is wel dat de winkels vrijwel naast elkaar liggen.’

21 jaar

Inmiddels is Maddox al bijna 21 jaar op het Stadshart te vinden en weten vele Amstelveners de altijd up-to-date modezaak al jaren te vinden. ‘We wilden altijd al uitbreiden. Dat we deze ruimte konden krijgen was puur geluk en toeval. De herenzaak hebben we dit jaar volledig verbouwd en met de dameszaak erbij hebben we meer mogelijkheden en ruimte’, legt Marco uit.

Merken

In de nieuwe zaak vind je voor dames bekende en vertrouwde merken als Drykorn, Woolrich, Geisha en Denham. Maar ook tal van nieuwe merken als Lona Milla, Goldhawk en Kiro by Kim. ‘We hebben zowel bij de dames als heren nu de ruimte voor nieuwe merken en een uitgebreider assortiment. Dat is heel fijn’

Persoonlijk

Door de komst van de nieuwe zaak zal ermeer rust in de winkels worden gecreëerd. ‘Het is voor klanten veel duidelijker. Een dames én een herenzaak.’ En hoewel er vanaf nu twee zaken op het Stadshart te vinden zijn blijft de service en het persoonlijke advies van het ervaren verkoopteam gelijk.

Informatie

Benieuwd naar de nieuwe winkel en de uitgebreide wintercollecties van de dames én de heren? ‘Kom dan vooral langs!’

Maddox Next Door | Rembrandthof 5 | info@maddox.nl | www.maddox.nl


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:47

14-jarige Amstelvener aangehouden om bankhelpdeskfraude

Amstelveen - Een 14-jarige Amstelvener is begin april aangehouden vanwege bankhelpdeskfraude. De puber werd gepakt toen hij in Hengelo bij de woning van een 79-jarig slachtoffer, zogenaamd namens de bank diens pinpas en telefoon kwam ophalen.