Nieuwe outfit voor toppers van RODA'23

AMSTELVEEN - De winnaars van de Beste Speler Competitie van voetbalvereniging RODA'23 hebben recent een nieuwe outfit gekregen van kledingzaak Maddox Casual in Stadshart Amstelveen.

Dennis Bakker won de Beste Speler Competitie afgelopen voetbalseizoen met een gemiddelde van 6,85, gevolgd door Laszlo Ruwiel (6,78) en Daan Stevens (6,73). Het hele seizoen volgen diverse rapporteurs de verrichtingen van de spelers van RODA'23 nauwkeurig en geven cijfers.

Talent van het Jaar
Laszlo Ruwiel, een van de grootste talenten van de Bovenkerkse vereniging, werd bovendien uitgeroepen tot Talent van het Jaar 2015/2016.

Maddox
Sponsor Maddox Casual steekt de jongens maar wat graag in het nieuw: 'Wij willen nogmaals de winnaars van harte feliciteren met het behalen van hun prijs en wellicht tot volgend jaar,' zegt eigenaar Marco Mulders.

 


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen 27 mrt. 2024 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.