Step In Pilates
Advertorial Sport

Nieuwe Pilatesstudio in Oude Dorp: Step in Pilates

Amstelveen - Step in Pilates is een prachtige nieuwe studio in het Oude Dorp in Amstelveen, gevestigd aan de Laan Nieuwer-Amstel. De studio biedt groepslessen en privélessen aan en is zeven dagen per week geopend. Eind september is de nieuwe studio geopend.

Bij Step in Pilates kun je terecht voor Tower Reformer Pilates, een vorm van beweging die zich richt op het rechtrichten en versterken van je core, techniek en ademhaling, waarbij alle spiergroepen van het lichaam worden getraind. Als resultaat ontwikkel je langere spieren en soepelere gewrichten plus een sterker, in balans gebracht lichaam. Pilates is geschikt voor iedereen, voor alle fitnessniveaus en vaardigheden.

Tower Reformer

In de fraai ingerichte pilatesstudio staat een groot aantal reformers. Ze doen denken aan fitness apparaten, maar zien er vriendelijker uit. ‘Je kunt verschillende oefeningen doen op de Reformer, waarmee het hele lichaam kan worden getraind, zonder deze over te belasten. Onze lessen zijn heel divers. Onze docenten spreken meerdere talen en zijn allen internationaal gecertificeerd in Pilates,’ vertelt eigenaresse Ozlem Peker.

Ze opende de studio na een zoektocht naar een plek voor een nieuwe studio en community. De studio is 200 m2 groot en heeft een ruimte voor groepslessen en een ruimte voor privélessen. Daar kunnen klanten met hun vrienden of partners in kleine groepjes trainen of één-op-één les krijgen. De privé ruimte bevat alle Pilatesapparatuur die een op maat gemaakte training mogelijk maakt.

Lichaam & Geest

De grootste voordelen van Tower Reformer Pilates zijn het verkrijgen van fysieke kracht, het verbeteren van de houding en het zorgen voor meer energie en een betere connectie tussen lichaam en geest.

Het resultaat van deze vorm van beweging is een verbetering van het fysiek; het lichaam ziet er dankzij de oefeningen strakker en slanker uit. ‘Het mooie aan Pilates is dat de kennis die je hier opdoet, ook van pas komt in het dagelijks leven,’ aldus Ozlem.

‘Ik zie na een aantal lessen de houding van mensen verbeteren. Een juiste houding heeft weer effect op de geest. Denk maar aan momenten van stress, waarbij mensen hun schouders optrekken en hun spieren verstrakken. Niet voor niets wordt bij Pilates uitgegaan van de connectie tussen lichaam en geest. Je houding heeft een grote invloed op hoe je je voelt.’

Kennismakingsaanbod Step in Pilates

Geïnteresseerd? Maak nu kennis met Step in Pilates! Je kunt gebruik maken van twee kennismakingsaanbiedingen:

  • Drie Groepslessen €49,-
  • Drie Privélessen €155,-

Meer informatie

Step In Pilates
Laan Nieuwer Amstel 3C
info@stepinpilates.com
www.stepinpilates.com

Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 73, november 2022


Meer nieuws

Algemeen vandaag 12:56

Slot op twee illegale bordeelwoningen in Amstelveen

Amstelveen – In de wijken Keizer Karelpark en Westwijk zijn op last van burgemeester Tjapko Poppens twee woningen gesloten omdat ze werden gebruikt voor illegale prostitutie. De gemeente en de politie kwamen de adressen op het spoor na meldingen van inwoners

Politiek vandaag 10:54

Nieuwbouw of renovatie zwembad De Meerkamp? Duidelijkheid in 2025

Amstelveen – Er komt in het voorjaar van 2025 duidelijkheid of het verouderde en energieslurpende zwembad De Meerkamp gerenoveerd wordt, of dat er een nieuw zwembad wordt gebouwd. Het College van B en W was van plan rond 2028 met een uitwerking van plannen voor De Meerkamp te komen, maar op initiatief van Burgerbelangen Amstelveen (bbA) en D66 wordt de beslissing over de toekomst van het zwembad naar voren gehaald.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:00

Amstelveen van voorheen (412)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 412 een oude prentbriefkaart uit 1935 van het Oude Dorp met (links) de eerste Albert Heijn van Amstelveen. Het filiaal opende in 1924 de deuren, Albert Heijn zit dus inmiddels 100 jaar in Amstelveen.

Verkeer & Vervoer gisteren 08:00

Vandaag is de dag dat Tram 25 officieel naar Uithoorn rijdt

Amstelveen / Uithoorn - Tram 25 doet vanaf vandaag, zondag 21 juli, officieel ook Uithoorn aan. Het project Uithoornlijn is daarmee afgerond en de tramverbinding Amsterdam Zuid - Amstelveen - Uithoorn is een feit.