Step In Pilates
Advertorial Sport

Nieuwe Pilatesstudio in Oude Dorp: Step in Pilates

Amstelveen - Step in Pilates is een prachtige nieuwe studio in het Oude Dorp in Amstelveen, gevestigd aan de Laan Nieuwer-Amstel. De studio biedt groepslessen en privélessen aan en is zeven dagen per week geopend. Eind september is de nieuwe studio geopend.

Bij Step in Pilates kun je terecht voor Tower Reformer Pilates, een vorm van beweging die zich richt op het rechtrichten en versterken van je core, techniek en ademhaling, waarbij alle spiergroepen van het lichaam worden getraind. Als resultaat ontwikkel je langere spieren en soepelere gewrichten plus een sterker, in balans gebracht lichaam. Pilates is geschikt voor iedereen, voor alle fitnessniveaus en vaardigheden.

Tower Reformer

In de fraai ingerichte pilatesstudio staat een groot aantal reformers. Ze doen denken aan fitness apparaten, maar zien er vriendelijker uit. ‘Je kunt verschillende oefeningen doen op de Reformer, waarmee het hele lichaam kan worden getraind, zonder deze over te belasten. Onze lessen zijn heel divers. Onze docenten spreken meerdere talen en zijn allen internationaal gecertificeerd in Pilates,’ vertelt eigenaresse Ozlem Peker.

Ze opende de studio na een zoektocht naar een plek voor een nieuwe studio en community. De studio is 200 m2 groot en heeft een ruimte voor groepslessen en een ruimte voor privélessen. Daar kunnen klanten met hun vrienden of partners in kleine groepjes trainen of één-op-één les krijgen. De privé ruimte bevat alle Pilatesapparatuur die een op maat gemaakte training mogelijk maakt.

Lichaam & Geest

De grootste voordelen van Tower Reformer Pilates zijn het verkrijgen van fysieke kracht, het verbeteren van de houding en het zorgen voor meer energie en een betere connectie tussen lichaam en geest.

Het resultaat van deze vorm van beweging is een verbetering van het fysiek; het lichaam ziet er dankzij de oefeningen strakker en slanker uit. ‘Het mooie aan Pilates is dat de kennis die je hier opdoet, ook van pas komt in het dagelijks leven,’ aldus Ozlem.

‘Ik zie na een aantal lessen de houding van mensen verbeteren. Een juiste houding heeft weer effect op de geest. Denk maar aan momenten van stress, waarbij mensen hun schouders optrekken en hun spieren verstrakken. Niet voor niets wordt bij Pilates uitgegaan van de connectie tussen lichaam en geest. Je houding heeft een grote invloed op hoe je je voelt.’

Kennismakingsaanbod Step in Pilates

Geïnteresseerd? Maak nu kennis met Step in Pilates! Je kunt gebruik maken van twee kennismakingsaanbiedingen:

  • Drie Groepslessen €49,-
  • Drie Privélessen €155,-

Meer informatie

Step In Pilates
Laan Nieuwer Amstel 3C
info@stepinpilates.com
www.stepinpilates.com

Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 73, november 2022


Meer nieuws

Algemeen gisteren 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen gisteren 10:39

Politie met Mobiel Media Lab & Veiligheidskraam naar Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Politie en gemeente geven op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 op het Stadsplein voorlichting over veiligheid. Vrijdag kunnen inwoners terecht bij een informatiekraam op de weekmarkt en zaterdag komt het Mobiel Media Lab van de politie naar het Stadsplein.

Wonen gisteren 09:55

Gemeenteraad mag zich gaan buigen over eerste fase nieuwbouwplan Allemankwartier

Amstelveen – De gemeenteraad mag zich binnenkort gaan buigen over het plan om 33 woningen te bouwen aan het Oostelijk Halfrond, naast basisschool De Bloeiwijzer. Ook de realisatie van een nieuw multifunctioneel gebouw dat dienst zal doen al wijkcentrum én medisch centrum (inclusief apotheek) staat op de agenda.