Step In Pilates
Advertorial Sport

Nieuwe Pilatesstudio in Oude Dorp: Step in Pilates

Amstelveen - Step in Pilates is een prachtige nieuwe studio in het Oude Dorp in Amstelveen, gevestigd aan de Laan Nieuwer-Amstel. De studio biedt groepslessen en privélessen aan en is zeven dagen per week geopend. Eind september is de nieuwe studio geopend.

Bij Step in Pilates kun je terecht voor Tower Reformer Pilates, een vorm van beweging die zich richt op het rechtrichten en versterken van je core, techniek en ademhaling, waarbij alle spiergroepen van het lichaam worden getraind. Als resultaat ontwikkel je langere spieren en soepelere gewrichten plus een sterker, in balans gebracht lichaam. Pilates is geschikt voor iedereen, voor alle fitnessniveaus en vaardigheden.

Tower Reformer

In de fraai ingerichte pilatesstudio staat een groot aantal reformers. Ze doen denken aan fitness apparaten, maar zien er vriendelijker uit. ‘Je kunt verschillende oefeningen doen op de Reformer, waarmee het hele lichaam kan worden getraind, zonder deze over te belasten. Onze lessen zijn heel divers. Onze docenten spreken meerdere talen en zijn allen internationaal gecertificeerd in Pilates,’ vertelt eigenaresse Ozlem Peker.

Ze opende de studio na een zoektocht naar een plek voor een nieuwe studio en community. De studio is 200 m2 groot en heeft een ruimte voor groepslessen en een ruimte voor privélessen. Daar kunnen klanten met hun vrienden of partners in kleine groepjes trainen of één-op-één les krijgen. De privé ruimte bevat alle Pilatesapparatuur die een op maat gemaakte training mogelijk maakt.

Lichaam & Geest

De grootste voordelen van Tower Reformer Pilates zijn het verkrijgen van fysieke kracht, het verbeteren van de houding en het zorgen voor meer energie en een betere connectie tussen lichaam en geest.

Het resultaat van deze vorm van beweging is een verbetering van het fysiek; het lichaam ziet er dankzij de oefeningen strakker en slanker uit. ‘Het mooie aan Pilates is dat de kennis die je hier opdoet, ook van pas komt in het dagelijks leven,’ aldus Ozlem.

‘Ik zie na een aantal lessen de houding van mensen verbeteren. Een juiste houding heeft weer effect op de geest. Denk maar aan momenten van stress, waarbij mensen hun schouders optrekken en hun spieren verstrakken. Niet voor niets wordt bij Pilates uitgegaan van de connectie tussen lichaam en geest. Je houding heeft een grote invloed op hoe je je voelt.’

Kennismakingsaanbod Step in Pilates

Geïnteresseerd? Maak nu kennis met Step in Pilates! Je kunt gebruik maken van twee kennismakingsaanbiedingen:

  • Drie Groepslessen €49,-
  • Drie Privélessen €155,-

Meer informatie

Step In Pilates
Laan Nieuwer Amstel 3C
info@stepinpilates.com
www.stepinpilates.com

Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 73, november 2022


Meer nieuws

Kunst & Cultuur gisteren 09:55

Tientallen vlaggen met foto's van internationale inwoners wapperen aan de Parklaan

Amstelveen - In het kader van het HOME Art Project wapperen aan de Parklaan bij het Broersepark momenteel tientallen vlaggen met daarop afbeeldingen van internationale inwoners. Voor het HOME Art Project zijn inwoners van circa 140 verschillende nationaliteiten die in Amstelveen wonen op kunstzinnige wijze gefotografeerd door Stephanie Rhode. De 'open air' expo toont een selectie van foto's en is tot en met 22 oktober te bewonderen.

Algemeen 20 sep. 2023 17:49

Amstelveen organiseert ‘Doe-het-duurzaam markt’ in Noorddamcentrum

Amstelveen - Speciaal voor woningeigenaren en huurders die graag zelf duurzaam willen klussen en/of duurzame stappen willen zetten in hun woning, organiseert de gemeente op zaterdag 7 oktober van 11.00 tot 16.00 uur een ‘Doe-het-duurzaam markt’ in het Noorddamcentrum in Amstelveen. 

Algemeen 20 sep. 2023 14:28

'Eén van drie basisscholen weg uit Middenhoven: verhuizing naar nieuwbouw Middenwaard'

Amstelveen - Als het aan het College van B en W ligt verhuist één van de drie basisscholen aan Orion in Middenhoven naar een nieuw te bouwen scholencomplex in Middenwaard West – een nu nog braakliggend gebied tussen de wijken Groenelaan en Waardhuizen, waar ook woningbouw staat gepland. De Willem Alexanderschool staat op de nominatie om de verhuizing naar Middenwaard te maken, hoewel een definitief besluit daarover nog moet volgen.

Gezondheid & welzijn 20 sep. 2023 12:23

'Week van de Ontmoeting' in Amstelveen in strijd tegen eenzaamheid

Amstelveen - In de week van donderdag 28 september tot en met woensdag 4 oktober staan ontmoeting en verbinding centraal in Amstelveen. In het hele land - en dus ook in Amstelveen - wordt van alles georganiseerd om een vuist te maken tegen eenzaamheid. 

Politiek 19 sep. 2023 11:47

Raad op Straat in Westwijk

Amstelveen - Onder het motto de Raad op Straat zijn raads- en burgerraadsleden in Amstelveen afgelopen zaterdag  met inwoners in gesprek in gegaan winkelcentrum Westwijk. Omdat het 16 september World Clean Up Day was, prikten zij meteen een vuiltje mee.