Nieuwe speelgoedwinkel opent 15 november in Stadshart

Nieuwe speelgoedwinkel opent 15 november in Stadshart Foto: Jase & Joy

Amstelveen - De nieuwe speelgoedwinkel Jase&Joy opent op 15 november 2019 in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Het is de eerste Jase&Joy speelgoedwinkel die volledig ingericht is op basis van de nieuwe formulehuisstijl. 


- Lees verder onder deze advertentie -

Begin juni startte zeven voormalig Intertoys ondernemers, onder wie de Amstelveense ondernemer Hans de Groot, een nieuwe speelgoedformule, samen met franchise-organisatie Euretco. In een paar maanden tijd is er gebouwd aan een nieuwe én onderscheidende formule: Jase & Joy.

Meer bieden

Voor De Groot, die met Jase & Joy een nieuw pand betrekt pal naast zijn huidige winkel, is de vernieuwing een uitkomst:  'Binnen de speelgoedbranche staan formules al zo lang stil. De consument van nu moet je echt meer bieden dan alleen schappen met producten. Het geeft enorm veel energie om samen met andere ondernemers en Euretco te bouwen aan een nieuw concept'.

Miriam de Bruin, Business Unit Manager van Jase&Joy, laat weten dat het al in de planning zat dat de winkel in Amstelveen zou verhuizen. 'Dus voor ons stond vanaf het begin vast dat dit de eerste winkel zou worden die compleet volgens de nieuwe huisstijl zou worden ingericht.

Testen

De Bruin vervolgt: 'In de Amstelveense winkel gaan we een aantal nieuwe dingen testen. Door de korte periode sinds de start kunnen we namelijk nog niet al onze wensen in één keer realiseren, we noemen het dan ook een testwinkel. Na de opening zullen we het concept in Amstelveen blijven ontwikkelen. Voor de klant alleen maar leuk, want daardoor blijven er de komende maanden steeds nieuwe dingen te zien en te beleven.“

De Groot vult aan: 'We barsten van de ideeën, maar kunnen niet alles in één keer uitrollen. Voorlopig zijn we nog lang niet klaar. Gelukkig maar, want niets is leuker dan blijven vernieuwen“.

Jasejoy.nl

Jase&Joy is ook  gevestigd in: Amersfoort-Noord, Budel, Bussum, Deurne, Eindhoven (Stratum), Gemert, Purmerend en Veldhoven. Ook die winkels gaan de komende weken stukje bij beetje om naar de nieuwe huisstijl. Tijdens de ombouw blijven alle winkels gewoon open. Voor meer informatie: www.jasejoy.nl.


Reacties