Nieuwe speelplaats naast Roelof Venemaschool

Nieuwe speelplaats naast Roelof Venemaschool Foto: Wethouder Peter Bot test een van de houten toestellen op het nieuwe speelterrein naast de Roelof Venemaschool. (Gemeente Amstelveen)

AMSTELVEEN - De avontuurlijke speelplaats naast de Roelof Venemaschool aan de Laan Rozenburg  in Amstelveen is bijna gereed. Naast het avontuurlijke gedeelte is er ook een nieuw met zand ingestrooid kunstgrasveld aangelegd.


- Lees verder onder deze advertentie -

Inwoners uit de buurt hebben meegedacht over het ontwerp van het speelterrein. Ook de school en voormalig kinderburgemeester Melle Vos hebben ideeën aangedragen. In het ontwerp zijn vrijwel alle wensen verwerkt.

Drainage

De basis van het terrein blijft gras. Dat legt de gemeente opnieuw aan met een goede drainage zodat er geen sprake is van wateroverlast. Het gras kan door de vorst nog niet worden aangelegd. Het duurt daarom nog even voordat het speelterrein daadwerkelijk in gebruik kan worden genomen.

De gemeente meldt vandaag dat Peter Bot inmiddels al een kijkje heeft genomen. De wethouder testte één van de houten toestellen uit met de gemeentewerkers die het speelterrein hebben aangelegd.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties