Nieuwe tennisbanen Aemstelburgh geopend

AMSTELVEEN - In aanwezigheid van burgemeester Mirjam van 't Veld, wethouder Peter Bot, KNVB-voorzitter Rolf Thung en Aemstelburgh-voorzitter Victor Frequin zijn gisteren de nieuwe banen van het Amstelveense tennispark aan de Amsterdamseweg weer in gebruik genomen.

Na de extreem zware wateroverlast van vorig jaar hebben de banen van Aemstelburgh met behulp van de lokale overheid een volledige facelift ondergaan. Samen met de nieuwe banen, 12 tennisbanen en 2 minibanen, heeft Aemstelburgh ook de horeca in eigen beheer genomen. In zijn toespraak bedankte voorzitter Victor Frequin de gemeente voor het in de vereniging gestelde vertrouwen en stelde hij dat dit vertrouwen niet beschaamd zou worden.

Ledenverlies
De vereniging gaat er hard aan werken om het ledenverlies van dit seizoen zal komend seizoen goed te maken. Met nieuwe banen, verbeterde faciliteiten en een eigen horeca wil Aemstelburgh naar een 8 maanden seizoen. Dan zal er op het mooi gelegen tennispark aan de Amsterdamseweg van half maart tot half november getennist kunnen worden.

Bij de opening gaven kinderen van Aemstelburgh een demonstratie van tenniskids, de nieuwe manier om nog eenvoudiger tennis te leren spelen.

 


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen 11 aug. 2020 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 11 aug. 2020 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.