Nieuwe tennisbanen Aemstelburgh geopend

Nieuwe tennisbanen Aemstelburgh geopend

AMSTELVEEN - In aanwezigheid van burgemeester Mirjam van 't Veld, wethouder Peter Bot, KNVB-voorzitter Rolf Thung en Aemstelburgh-voorzitter Victor Frequin zijn gisteren de nieuwe banen van het Amstelveense tennispark aan de Amsterdamseweg weer in gebruik genomen.


- Lees verder onder deze advertentie -

Na de extreem zware wateroverlast van vorig jaar hebben de banen van Aemstelburgh met behulp van de lokale overheid een volledige facelift ondergaan. Samen met de nieuwe banen, 12 tennisbanen en 2 minibanen, heeft Aemstelburgh ook de horeca in eigen beheer genomen. In zijn toespraak bedankte voorzitter Victor Frequin de gemeente voor het in de vereniging gestelde vertrouwen en stelde hij dat dit vertrouwen niet beschaamd zou worden.

Ledenverlies
De vereniging gaat er hard aan werken om het ledenverlies van dit seizoen zal komend seizoen goed te maken. Met nieuwe banen, verbeterde faciliteiten en een eigen horeca wil Aemstelburgh naar een 8 maanden seizoen. Dan zal er op het mooi gelegen tennispark aan de Amsterdamseweg van half maart tot half november getennist kunnen worden.

Bij de opening gaven kinderen van Aemstelburgh een demonstratie van tenniskids, de nieuwe manier om nog eenvoudiger tennis te leren spelen.

 

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties