Nieuwe voorzitter voor Amstelveense basketbalclub MBCA

Amstelveen – De nieuwe voorzitter van MBCA Paul Kienstra heeft het stokje overgenomen van oud voorzitter Rinco van der Baan.

De Amstelveense Paul Kienstra basketbalt al sinds zijn 15e en basketbal is sindsdien altijd zijn nummer 1 sport. Na de verkoop van zijn bedrijf begin vorig jaar, welke ook 5 jaar lang sponsor van MBCA was, heeft Paul nu de tijd om het voorzitterschap van MBCA te bekleden.

“Ik kijk er naar uit om mij in te gaan zetten om van MBCA een nog succesvollere club te gaan maken dan nu al het geval is. Ik hoop dat ik met mijn sportieve passie, ervaring in - en kennis van – basketbal gecombineerd met mijn ondernemerschap en bestuurlijke ervaring een bijdrage kan leveren aan de verdere groei en professionalisering van de vereniging. Hierbij heb ik de pijlers jeugd, breedtesport, topsport én maatschappelijk belang stevig op mijn netvlies staan.” Aldus de nieuwe voorzitter Paul Kienstra.

Huidige competitie
Momenteel ligt de competitie stil en de Nederlandse Basketball Bond (NBB) heeft aangegeven dat het niet meer mogelijk is om de basketbalcompetities dit seizoen nog in de huidige opzet af te maken.

Over MBCA
Millennium Basketball Club Amstelveen (MBCA) is een vereniging met ruim 400 leden en speelt met 30 teams mee in de basketbal competitie. De thuishal is de Goudsmithal aan de Sportlaan in Amstelveen. MBCA is in Amstelveen de enige basketbal vereniging voor de jeugd.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:00

Bitcoin Meester gaat voor Eredivisie

Amstelveen - Als broker marktleider in de cryptovaluta weet Bitcoin Meester als geen ander hoe je je fanbase kan laten groeien. Het platform is een exclusief partnerschap aangegaan met voetbalclub AZ, waarbij het sponsorbedrag in de digitale munt is voldaan. Marketing manager Christiaan Jimmink is trots op deze unieke samenwerking en vertelt waarom sport één van hun belangrijkste strategische markten is.

Gezondheid & welzijn gisteren 16:00

JobZ: Tzorg zoekt personeel

Amstelveen - Op zoek naar een baan in de buurt? Momenteel zijn diverse bedrijven in regio Amstelveen op zoek naar personeel, zoals bijvoorbeeld Tzorg.