wijkcentrum_alleman

Nieuwe wethouder op tour langs alle Amstelveense wijkcentra

Amstelveen – De nieuwe Amstelveense wethouder Marijn van Ballegooijen (PvdA, Zorg en Welzijn) bezoekt deze periode alle Amstelveense wijkcentra.

De wethouder bezocht 6 juni wijkcentrum Open Hof en buurtkamer Elsrijk, op 7 juni wijkcentrum Alleman (foto) de komende periode zal hij het Noordammercentrum Bovenkerk, wijkcentrum De Bolder in Groenelaan, Buurtkamer KKP in Keizer Karelpark, wijkcentrum Westend in Westwijk, Dorpshuis De Nesse in Nes aan de Amstel en Inloophuis Amstelveen een bezoek brengen. De week daarna volgen wijksteunpunt Pluspunt Patrimonium/Oude Dorp. En wijkcentrum De Meent in Waardhuizen-Middenhoven en daarna nog Villa Randwijck.

Alleman

Op 7 juni bezocht Van Ballegooijen (Zorg en Welzijn) Wijkcentrum Alleman en Huis- en tandartsenpratijk Bankras. De wethouder sprak de vrijwilligers, mederwerkers van participe en de artsen. De wethouder sprak met de aanwezigen over het nieuwe wijkcentrum en het gezondheidscentrum dat hier zal komen. Maar het gesprek ging ook over wat er goed ging en tegen welke problemen ze aanlopen, zoals eenzaamheid en inwoners met geldproblemen.

Quote van de wethouder

Wethouder Van Ballegooijen over zijn bezoek aan Alleman: 'Wat hier heel goed werkt is de nauwe samenwerking tussen de zorg en het welzijnswerk. Zo verwijzen artsen inwoners door naar het welzijnswerk en Alleman om meer mee te doen in de maatschappij. Andersom verwijzen de medewerkers van Participe en Alleman ook naar de huisartsen pratijk.'


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.