Langerhuize Offices in Amstelveen

Nog een nieuwe huurder voor Langerhuize Offices: Saar aan Huis/Care2B

Amstelveen - Na de intrek van Wealth Management Partners N.V. heeft ‘Langerhuize Offices’ in Amstelveen onlangs ook kantoorruimte verhuurd aan Saar aan Huis/Care2B.

Langerhuize Offices, het kantoorgebouw waar ook KPMG is gevestigd, heeft Saar aan Huis/Care2B verwelkomd op de 5de verdieping waar het zo’n 400m2 kantoorruimte huurt.

Gerenoveerd
De keuze van Saar aan Huis/Care2B voor Langerhuize Offices, na de recente komst van Wealth Management Partners, onderstreept volgens de verhuurder de positieve veranderingen van het onlangs gerenoveerde kantoorgebouw met vele faciliteiten. Langerhuize Offices, ontworpen door de gerenommeerde architect Marcel van der Schalk, biedt een fraaie ambiance met hoogwaardige natuurlijke materialen. Met een totaaloppervlakte van 38.359 m² v.v.o. beschikt het kantoorgebouw over diverse faciliteiten, waaronder een lunch- en coffeebar, een restaurant, informele zitgedeelten, bemande receptie, een pakketservice, stomerijservice, doucheruimten en ruim voldoende parkeergelegenheid.

Mantelzorg
De komst van Saar aan Huis/Care2B, een organisatie met een landelijke dekking en de grootste organisatie voor particuliere mantelzorg in Nederland, benadrukt het succes van de veranderingen in Langerhuize Offices. Ted van der Vliet, directeur bij Saar aan Huis/Care2B: ‘Het past bij de uitstraling van Saar aan Huis/Care2B. Wij zijn een scale-up organisatie die verder professionaliseert op het gebied van aanvullende mantelzorg. Dit geeft ons ook een nieuw thuis waarin we kunnen laten zien dat we marktleider zijn. Onze groei wordt geborgd door de mogelijkheden van het pand.

Langerhuize Offices streeft naar het aantrekken van huurders die waarde hechten aan kwaliteit, uitstekende faciliteiten en een professionele omgeving. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de goede bereikbaarheid en kwaliteit van het kantoorgebouw. Er is momenteel nog circa 5.000 m2 beschikbaar voor verhuur.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk gisteren 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport 23 apr. 2024 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.