Nog kaarten voor Tasty Trails Amstelveen: heerlijke fietstocht langs tal van restaurants

Amstelveen - Komend weekeinde (zaterdag 14 en zondag 15 mei 2022) staat een nieuwe editie van Tasty Trails Amstelveen op het programma. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze unieke culinaire fietstocht (wandelen mag ook), waarbij deelnemers voor 35 euro van een culinair 5-gangen diner kunnen genieten: elke gang bij een ander restaurant.

De weersvoorspellingen zijn bijzonder goed met een zonnetje en verwachte temperaturen rond de 20 graden: ideaal dus. De verschillende fraaie routes (fiets of lopend) voeren langs de leukste en lekkerste restaurants in Amstelveen, zoals Ron Gastrobar Indonesia, Day Foodbar, Colijn, The WineKitchen at Sea en Amber Garden (en nog véél meer), met een grote variatie aan heerlijke culinaire gerechten. 

Bestel tickets 14 en/of 15 mei

Bestel tickets hier

De routes duren ongeveer twee uur en er zijn startmomenten tussen 11.00 en 15.00 uur. Bij elke route staat aangegeven hoeveel kilometer je moet afleggen om van al je gerechten te genieten. Tickets voor Tasty Trails Amstelveen zijn te koop via visitamstelveen.nl (klik hier) Daar staan alle routes ook beschreven. Let goed op dat je voor de goede datum dag (zaterdag of zondag) besteld. Er zijn een route over 4 km, 6 km, 7 km, 10 of 12 kilometer: fiets lekker & eet smakelijk!


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen 22 mei 2022 20:41

Amstelveen van voorheen (300)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 300 een bijzondere tekening.  

Algemeen 22 mei 2022 13:12

Ernstig sneltram-ongeval 2017: voetgangster liep door rood, GVB moet schadevergoeding betalen

Amstelveen - Een voetgangster die ruim vijf jaar geleden door sneltram 51 werd gegrepen nadat ze door rood was gelopen bij de oversteek aan de Boelelaan, heeft alsnog recht op een (letsel-)schadevergoeding van het GVB, zo heeft de rechter geoordeeld. De vrouw, die ernstig gewond raakte, stapte naar de rechter nadat het vervoersbedrijf meende niet aansprakelijk te zijn.

112 21 mei 2022 16:27

Ongeval op 'DDI-kruispunt' Keizer Karelweg Amstelveen

Amstelveen - Op het speciale DDI-kruispunt aan de Keizer Karelweg ter hoogte van de A9 in Amstelveen, heeft zaterdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Door het ongeval werd het kruispunt deels afgesloten, hetgeen zorgde voor flinke drukte.