Nog kaarten voor Tasty Trails Amstelveen: heerlijke fietstocht langs tal van restaurants

Amstelveen - Komend weekeinde (zaterdag 14 en zondag 15 mei 2022) staat een nieuwe editie van Tasty Trails Amstelveen op het programma. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze unieke culinaire fietstocht (wandelen mag ook), waarbij deelnemers voor 35 euro van een culinair 5-gangen diner kunnen genieten: elke gang bij een ander restaurant.

De weersvoorspellingen zijn bijzonder goed met een zonnetje en verwachte temperaturen rond de 20 graden: ideaal dus. De verschillende fraaie routes (fiets of lopend) voeren langs de leukste en lekkerste restaurants in Amstelveen, zoals Ron Gastrobar Indonesia, Day Foodbar, Colijn, The WineKitchen at Sea en Amber Garden (en nog véél meer), met een grote variatie aan heerlijke culinaire gerechten. 

Bestel tickets 14 en/of 15 mei

Bestel tickets hier

De routes duren ongeveer twee uur en er zijn startmomenten tussen 11.00 en 15.00 uur. Bij elke route staat aangegeven hoeveel kilometer je moet afleggen om van al je gerechten te genieten. Tickets voor Tasty Trails Amstelveen zijn te koop via visitamstelveen.nl (klik hier) Daar staan alle routes ook beschreven. Let goed op dat je voor de goede datum dag (zaterdag of zondag) besteld. Er zijn een route over 4 km, 6 km, 7 km, 10 of 12 kilometer: fiets lekker & eet smakelijk!


Meer nieuws

Politiek vandaag 19:56

In memoriam: Tim Lechner

Amstelveen – Lokaal politicus Tim Lechner, initiatiefnemer van de lokale politieke partij Actief voor Amstelveen, is afgelopen donderdag overleden. Lechner was in 2017 initiatiefnemer en mede-oprichter van de destijds nieuwe lokale partij, die in 2018 als nieuwkomer twee zetels in de Amstelveense gemeenteraad behaalde.

Verkeer & Vervoer vandaag 11:43

‘Invoering 30 km/u in hoofdstad klap voor OV-netwerk in regio’

Amstelveen - Vijf gemeenten rond de hoofdstad willen opheldering van het Amsterdamse gemeentebestuur waarom er onvoldoende rekening is gehouden met het effect van het invoeren van 30-km zones (GOW 30*) op het regionale Openbaar Vervoer-netwerk van en naar Amsterdam, ondanks dat de gemeenten daar afgelopen zomer al om vroegen.

Algemeen gisteren 18:06

Amstelveen van voorheen (391)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 391 een oude foto van het voormalige café-restaurant d’Amstelhoek op de grens van Amstelveen en Amsterdam.

Verkeer & Vervoer 24 feb. 2024 13:09

A10 geblokkeerd door klimaatactivisten

Amsterdam/Amstelveen - Enkele honderden klimaatactivisten hebben zaterdagmiddag Rijksweg A10 bij Amsterdam geblokkeerd. Leden van Extinction Rebellion trokken rond kwart over twaalf de snelweg op voor een demonstratie, die vooraf was verboden door Amsterdamse burgemeester Halsema.