Nominatie voor voetballer Austin van Roda’23

AMSTELVEEN - Romello Austin van het Amstelveense Roda’23 is door Het Amsterdamsche Voetbal genomineerd voor de titel talent van het jaar. Er kan nog tot komende dinsdag gestemd worden.

De pas negentienjarige Austin is bezig aan zijn eerste seizoen bij Roda’23 en maakt indruk als vleugelaanvaller. Dat is niet onopgemerkt gebleven. De na de competitie naar SDZ vertrekkende speler werd daarom door Het Amsterdamsche Voetbal genomineerd voor de titel talent van het Jaar.

Winnaar

Naast Austin zijn ook Kaj de Jong (Ouderkerk), Daan Walraven (WV-HEDW), Donny van de Pol (Buitenveldert), Dyllandro Panka (Purmersteijn), Davey Claus (JOS/Watergraafsmeer) en Marcel Ons (VVA/Spartaan) genomineerd. Na de stemperiode zal er een shortlist worden gepubliceerd met drie namen. Het Amsterdamsche Voetbal zal op 13 juni tijdens de Awardshow uiteindelijk de winnaar bekend maken.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.