Nominatie voor voetballer Austin van Roda’23

AMSTELVEEN - Romello Austin van het Amstelveense Roda’23 is door Het Amsterdamsche Voetbal genomineerd voor de titel talent van het jaar. Er kan nog tot komende dinsdag gestemd worden.

De pas negentienjarige Austin is bezig aan zijn eerste seizoen bij Roda’23 en maakt indruk als vleugelaanvaller. Dat is niet onopgemerkt gebleven. De na de competitie naar SDZ vertrekkende speler werd daarom door Het Amsterdamsche Voetbal genomineerd voor de titel talent van het Jaar.

Winnaar

Naast Austin zijn ook Kaj de Jong (Ouderkerk), Daan Walraven (WV-HEDW), Donny van de Pol (Buitenveldert), Dyllandro Panka (Purmersteijn), Davey Claus (JOS/Watergraafsmeer) en Marcel Ons (VVA/Spartaan) genomineerd. Na de stemperiode zal er een shortlist worden gepubliceerd met drie namen. Het Amsterdamsche Voetbal zal op 13 juni tijdens de Awardshow uiteindelijk de winnaar bekend maken.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur gisteren 17:03

Hedwig Verhoeven algemeen directeur ad interim Cobra Museum

Amstelveen - Het bestuur van de Stichting Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen heeft Hedwig Verhoeven benoemd tot algemeen directeur ad interim van het museum. Bij het Cobra Museum gaat Verhoeven met het team, het stichtingsbestuur en de gemeente Amstelveen bouwen aan een toekomstbestendig museum. Ze volgt hiermee Stefan de Raay op, die zes jaar lang leiding heeft gegeven.

Algemeen gisteren 11:16

Gemeenteraad wil jongeren horen: Hoe zie jij jouw toekomst?

Amstelveen - De gemeenteraad van Amstelveen wil jongeren meer betrekken bij de besluiten die zij nemen en ruimte geven voor invloed. Daarom neemt de raad een stap richting intensiveren jongerenparticipatie en hoopt zo samen met hen te werken aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

Amstelveen van voorheen 17 mrt. 2024 19:48

Amstelveen van voorheen (394)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 394 een oude foto van de Raiffeisenbank, simpelweg gevestigd in een woonhuis aan Noorddammerlaan 87.

Sport 17 mrt. 2024 10:20

Lentemarathon Amstelveen: duizenden lopers op de been

Amstelveen - Zondagochtend om half tien klonk op het Stadsplein in Stadshart Amstelveen het startschot voor de KPMG Lentemarathon 2024. Duizenden lopers zetten vandaag hun beste beentje voor, op verschillende afstanden.