Bose/Koudijs
Advertorial Winkels

Nu bij Koudijs: Bose noise masking sleepbuds

Zeg die eindeloze slapeloze nachten vaarwel en krijg eindelijk de rust die je verdient. De superkleine en comfortabele 'Noise-masking sleepbuds®' van Bose maskeren ongewenst geluid, zoals snurkende partners, verkeerslawaai en luidruchtige buren - en vervangen dat door geïntegreerde rustgevende geluiden.

Deze oordopjes zijn nu verkrijgbaar bij Koudijs Amstelveen aan de Stationsstraat 18-22 in Amstelveen (en in de Loewe Gallery aan de Stadshouderskade 24 in Amsterdam).

De oordopjes blijven de hele nacht zitten, zelfs als je op je zij slaapt. Ze gaan met een keer opladen tot 16 uur mee en het meegeleverde doosje biedt nog één extra oplaadbeurt.

Kijk voor meer op informatie op de website van Koudijs, of breng een een bezoek aan een van de winkels. Koudijs Amstelveen: 020 641 30 06. Loewe Gallery Amsterdam: 020 370 00 55


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.