Burgemeester Bas Eenhoorn geeft de aftrap voor de gemeenteraadsverkiezingen. (AmstelveenZ)

Officiële aftrap voor campagne gemeenteraadsverkiezingen

AMSTELVEEN - Burgemeester van Amstelveen, Bas Eenhoorn, heeft gistermiddag op het MBO College Amstelland de officiële aftrap verricht voor de campagne ‘Jouw stem heeft toekomst’ ten behoeve van de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart 2018. Hij deed dit op MBO College Amstelland, onder het toeziend oog van studenten van de school.

De campagne moet mensen erop attenderen om op 21 maart te gaan stemmen. De burgemeester onthulde het beeldmerk van de campagne, voorzien van de hashtag #kiesjeraad. Er werd voor het mbo-college gekozen om ook jongeren bij de campagne te betrekken en omdat op deze locatie voor het eerst een stembureau wordt ingericht op 21 maart.

Slogan

De komende weken zal de campagne in verschillende uitingen te zien zijn, zoals op de gemeentepagina, op de website, op driehoeksborden, op sociale media en als doek op een vuilniswagen. ‘Jouw stem heeft toekomst’ is de slogan die gebruikt wordt op de uitingen.

Voor informatie over de verkiezingen kun je kijken op www.amstelveen.nl/verkiezingen

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

Onderwijs & Educatie 26 mrt. 2024 10:52

Gezamenlijke aanleg van bloeibos bij basisschool De Bloeiwijzer

Amstelveen - Leerlingen van basisschool De Bloeiwijzer hebben samen met buurtbewoners en groenwethouder Floor Gordon onder toeziend oog van schooldirecteur Ronald Bouwman 580 bomen en struiken aangelegd in een nieuw 'Bloeibos'.