Pixabay.com

Officiële erkenning voor Bitcoin Meester

Amstelveen - Goed nieuws voor Bitcoin Meester! De Nederlandsche Bank (DNB) heeft de onderneming offi cieel geregistreerd als aanbieder van crypto wisseldiensten. Een mijlpaal waar marketing manager Christiaan Jimmink graag meer over vertelt. Want wat houdt zo’n registratie precies in? En hoe zit het met het nieuwe toezicht als gevolg van de gewijzigde anti-witwasrichtlijn?

Christiaan Jimmink werkt inmiddels alweer 2 jaar bij het Nederlandse bedrijf. ‘Het begon ooit met pure interesse en toen ben ik me er steeds meer in gaan verdiepen. Vervolgens ben ik gaan investeren en kwam ik erachter hoe ontzettend leuk deze crypto wereld is. Een nieuwe technologie en nieuwe vorm van data overdracht die werkelijk blijft fascineren.’

Veilig, snel en makkelijk
Bitcoin Meester is een Nederlands platform waarop je diverse cryptovaluta kunt kopen, verkopen en veilig kunt bewaren. Zij maken het mogelijk om 24/7 cryptovaluta te verhandelen en zijn altijd telefonisch, per e-mail of chat bereikbaar. Je cryptovaluta is na aankoop direct zichtbaar in je account, zonder vertraging. En als je je cryptovaluta wilt verkopen en laten uitbetalen op je bankrekening, dan betalen ze nog dezelfde dag uit.

Toegankelijk voor iedereen
Dit klinkt allemaal heel gemakkelijk, maar toch blijft het voor veel mensen lastige materie. Christiaan vertelt dat het doel van Bitcoin Meester is om de handel in cryptocurrency voor iedereen toegankelijk te maken. ‘Ons platform is zo ingericht dat het zelfs voor de beginner eenvoudig en snel handelen is. Er is bijvoorbeeld een blog inclusief een kennisbank in het leven geroepen om de beginner op weg te helpen. Om dit extra te ondersteunen staat er een professionele helpdesk klaar om klanten te helpen met eventuele vragen. Daarnaast maken we het mogelijk om te handelen op elk moment van de dag bij gebruik van onze gebruikersvriendelijke en geavanceerde ‘Bitcoin Meester’ app, die voor elke smartphone te downloaden is in de app store.’

Nieuwe crypto wetgeving
Sinds 21 mei 2020 hanteert de Nederlandse overheid de nieuwe wetgeving rondom cryptoregulering. Christiaan legt uit: ‘De nieuwe wet is gebaseerd op de Europese richtlijn en houdt in dat ook cryptobedrijven onder de Wet ter voorkoming van witwassen en fi nancieren van terrorisme (Wwft) valt. De registratie is de bevestiging dat Bitcoin Meester aan alle door DNB gestelde normen voldoet en haar activiteiten mag voortzetten.’ ‘Wij zijn ontzettend blij met deze registratie, maar met het grootste aanbod aan cryptovaluta in Nederland was het geen eenvoudige opgave alle benodigde informatie in kaart te brengen voor DNB. Dat dit gelukt is, is een mooie en belangrijke stap voor Bitcoin Meester’, zegt Christiaan trots. ‘De registratie zorgt enerzijds voor meer volwassenheid en professionaliteit in de crypto sector en sluit anderzijds naadloos aan bij de groei- en ontwikkelingsplannen van Bitcoin Meester voor de komende jaren.’

Bitcoin Meester | Thailandlaan 6 1432 DJ Aalsmeer | Tel: 085 007 6000 | www.bitcoinmeester.nl


Meer nieuws

Wonen gisteren 14:03

DUWO: 'Door uitspraak Kronenburg hele gebied rond Schiphol op slot voor woningbouw; vliegen gaat boven wonen'

Amstelveen - Woningcorporatie DUWO is zwaar teleurgesteld door de uitspraak van de Raad van State over het niet doorgaan van studentenhuisvesting op Kronenburg in Amstelveen. 'De puur formeel juridische insteek gaat totaal voorbij aan de strijd tegen de wooncrisis in Nederland. Vliegen gaat boven wonen. De minister van Wonen en het kabinet zijn aan zet om orde op zaken te stellen,' stelt de organisatie.

Wonen gisteren 12:35

'Klap in gezicht woningzoekenden': Amstelveen moet bouw duizenden studentenwoningen cancellen

Amstelveen - Door een vernietigende uitspraak van de Raad van State mag Amstelveen geen studentenwoningen bouwen in de verouderde kantorenwijk Kronenburg. Amstelveen wilde er minimaal 2500 bouwen inclusief diverse extended stay-units, maar de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) tekende namens het ministerie beroep aan tegen de plannen in verband met vliegtuigen die over het gebied vliegen - en werd in het gelijk gesteld.

Algemeen gisteren 09:57

Vermiste man uit Amstelveen (23) doodgeschoten aangetroffen in bestelauto: 72-jarige verdachte opgepakt

Amsterdam - De recherche heeft een 72-jarige verdachte met zowel de Israëlische als de Litouwse nationaliteit aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van een 23-jarige man uit Amstelveen in 2021. Het slachtoffer werd op 12 april 2021 overleden aangetroffen in zijn (in Amsterdam inbeslaggenomen) bestelauto. Uit onderzoek blijkt dat de Amstelvener op de Parelvisserslaan in Amstelveen om het leven is gebracht.

Algemeen 17 mei 2022 17:27

Doe mee aan het NK Tegelwippen: zo werkt het [Video]

Amstelveen - Amstelveen doet dit jaar opnieuw mee aan het NK Tegelwippen. Om Amstelveners aan te moedigen haalt de gemeente dit jaar tussen mei en oktober op gezette dagen gratis oude tuintegels op, als deze vervangen worden voor groen.