Pixabay.com

Officiële erkenning voor Bitcoin Meester

Amstelveen - Goed nieuws voor Bitcoin Meester! De Nederlandsche Bank (DNB) heeft de onderneming offi cieel geregistreerd als aanbieder van crypto wisseldiensten. Een mijlpaal waar marketing manager Christiaan Jimmink graag meer over vertelt. Want wat houdt zo’n registratie precies in? En hoe zit het met het nieuwe toezicht als gevolg van de gewijzigde anti-witwasrichtlijn?

Christiaan Jimmink werkt inmiddels alweer 2 jaar bij het Nederlandse bedrijf. ‘Het begon ooit met pure interesse en toen ben ik me er steeds meer in gaan verdiepen. Vervolgens ben ik gaan investeren en kwam ik erachter hoe ontzettend leuk deze crypto wereld is. Een nieuwe technologie en nieuwe vorm van data overdracht die werkelijk blijft fascineren.’

Veilig, snel en makkelijk
Bitcoin Meester is een Nederlands platform waarop je diverse cryptovaluta kunt kopen, verkopen en veilig kunt bewaren. Zij maken het mogelijk om 24/7 cryptovaluta te verhandelen en zijn altijd telefonisch, per e-mail of chat bereikbaar. Je cryptovaluta is na aankoop direct zichtbaar in je account, zonder vertraging. En als je je cryptovaluta wilt verkopen en laten uitbetalen op je bankrekening, dan betalen ze nog dezelfde dag uit.

Toegankelijk voor iedereen
Dit klinkt allemaal heel gemakkelijk, maar toch blijft het voor veel mensen lastige materie. Christiaan vertelt dat het doel van Bitcoin Meester is om de handel in cryptocurrency voor iedereen toegankelijk te maken. ‘Ons platform is zo ingericht dat het zelfs voor de beginner eenvoudig en snel handelen is. Er is bijvoorbeeld een blog inclusief een kennisbank in het leven geroepen om de beginner op weg te helpen. Om dit extra te ondersteunen staat er een professionele helpdesk klaar om klanten te helpen met eventuele vragen. Daarnaast maken we het mogelijk om te handelen op elk moment van de dag bij gebruik van onze gebruikersvriendelijke en geavanceerde ‘Bitcoin Meester’ app, die voor elke smartphone te downloaden is in de app store.’

Nieuwe crypto wetgeving
Sinds 21 mei 2020 hanteert de Nederlandse overheid de nieuwe wetgeving rondom cryptoregulering. Christiaan legt uit: ‘De nieuwe wet is gebaseerd op de Europese richtlijn en houdt in dat ook cryptobedrijven onder de Wet ter voorkoming van witwassen en fi nancieren van terrorisme (Wwft) valt. De registratie is de bevestiging dat Bitcoin Meester aan alle door DNB gestelde normen voldoet en haar activiteiten mag voortzetten.’ ‘Wij zijn ontzettend blij met deze registratie, maar met het grootste aanbod aan cryptovaluta in Nederland was het geen eenvoudige opgave alle benodigde informatie in kaart te brengen voor DNB. Dat dit gelukt is, is een mooie en belangrijke stap voor Bitcoin Meester’, zegt Christiaan trots. ‘De registratie zorgt enerzijds voor meer volwassenheid en professionaliteit in de crypto sector en sluit anderzijds naadloos aan bij de groei- en ontwikkelingsplannen van Bitcoin Meester voor de komende jaren.’

Bitcoin Meester | Thailandlaan 6 1432 DJ Aalsmeer | Tel: 085 007 6000 | www.bitcoinmeester.nl


Meer nieuws

Horeca vandaag 15:12

Einde verhaal voor legendarische Bells Club Amstelveen

Amstelveen - De legendarische Bells Club in Amstelveen gaat definitief zijn deuren sluiten. De (nacht-)club die de afgelopen jaren bekendheid genoot bij veel jongeren was in de jaren 70 en 80 de place to be voor veel Amstelveners, maar vooral ook in trek bij bekende Nederlanders en beroemdheden.

Sport vandaag 15:00

Drive-In Judolessen bij Judoschool Van Dulken: ‘Dit is echt geweldig’

Amstelveen – ‘Super! Na maanden thuiszitten zijn de kinderen enorm enthousiast en het is een prima coronaproof-concept, ook voor ouders.’ De reacties op het initiatief van Ewoud van Dulken van Judoschool Van Dulken om in de parkeergarage van de Schouwburg Drive-In Judolessen te geven zijn overweldigend.

Horeca vandaag 13:56

Terrasweer! Café Het Wapen geeft signaal af

Amstelveen - Café Het Wapen is één van de Amstelveense horecagelegenheden die vandaag een signaal afgeeft door in vol ornaat het terras buiten te zetten. 

Beauty & Mode vandaag 10:58

De Kapper neemt afscheid van filiaal Rijnstraat

Amstelveen/Amsterdam - De Kapper heeft afscheid genomen van het filiaal aan de Rijnstraat 18 in Amsterdam en gaat zich volledig richten op het filiaal aan de Stationsstraat in Amstelveen.