Davey Photography, Davey Baas
112

Omgeving tankstation Ouderkerkerlaan afgezet vanwege vermoedelijk gaslek

Amstelveen - De omgeving van het tankstation aan de Ouderkerkerlaan in Amstelveen was vanmiddag afgezet vanwege een vermoedelijk gaslek.

Rond het tankstation werd dinsdagmiddag een gaslucht waargenomen: de brandweer kwam met spoed ter plaatse en stelde een onderzoek in. 

De politie kwam ook ter plaatse. De omgeving werd ruim afgezet met afschermlinten. Er werd een klein lek ontdekt bij een LPG-installatie op het terrein. Het tankstation werd logischerwijs tijdelijk gesloten, maar kon na de dichting van het lek weer open. 


Meer nieuws

Politiek gisteren 10:49

Politiek Plein Amstelveen: op naar de gemeenteraadsverkiezingen (1)

Amstelveen – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 worden lokale media in toenemende mate bestookt met politieke persberichten.  Om een beetje overzicht te creëren verzamelt AmstelveenZ in de rubriek Politiek Plein Amstelveen vanaf december 2021 wekelijks de diverse (pers-)berichten die de partijen in Amstelveen hebben uitgegeven in één verzamelbericht.

Onderwijs & Educatie gisteren 09:00

Noor & Amaya in de Kinderrijk Kinderraad

Amstelveen - Op 20 november is de jaarlijkse Internationale Dag van de Rechten van het Kind. KinderRijk vindt het belangrijk om kinderen de ruimte te geven hun stem te laten horen. De organisatie wil weten wat er in de kinderen omgaat en luistert naar wat hen bezighoudt. Om die reden is vorig jaar de KinderRijk KinderRaad opgericht. Het woord is aan leden Noor en Amaya.