Ondernemers helpen elkaar vooruit op Diensten Ruil Dag

AMSTELVEEN - In de Volksuniversiteit in het Stadshart van Amstelveen wordt vrijdag 19 juni een Diensten Ruil Dag gehouden van 10.00 tot 16.00 uur. De Diensten Ruil Dag biedt ondernemers uit Amstelveen en omgeving de kans om elkaar vooruit te helpen.

Het initiatief is bedoeld om voor verdieping van de gebruikelijke netwerkbijeenkomsten te zorgen. De dag is ontstaan op initiatief van de Amstelveense ondernemers Anne Marie van Leent en Fleur Hoffman. Zij organiseren al de netwerkbijeenkomsten van Open Coffee Amstelveen en zien de Diensten Ruil Dag als een toegevoegde waarde. Ondernemers krijgen de kans om niet alleen te vertellen waar ze goed in zijn, maar ook de ander te laten zien wat ze kunnen.

Elkaar helpen staat centraal
Netwerken tussen ondernemers wordt steeds belangrijker in deze tijd. 'En de Diensten Ruil Dag voegt daar nog een extra dimensie aan toe,' aldus Van Leent en Hoffman. 'Op deze dag kunnen ondernemers elkaar vooruit helpen door voor elkaar diensten te verrichten. Zo leren ze elkaar nog beter kennen en zijn ze van waarde voor elkaar. Bij de dienstenruil is geen geld gemoeid, elkaar helpen staat centraal.'

Deelname
'Er is plek voor 30 ondernemers,' leggen Van Leent en Hoffman uit. 'We zetten erop in dat iedereen een waardevolle en leuke dag heeft, waarbij er een goede koppeling is tussen vraag en aanbod van diensten.' Wil je deelnemen aan de Diensten Ruil Dag kijk dan op http://dienstenruildag.nl/


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:25

College waarschuwt ouders brugklassers voor gevaar fatbikes

Amstelveen - Het college van burgemeester en wethouders stuurt deze week een brief aan de ouders/verzorgers van scholieren die na de zomervakantie voor het eerst naar een middelbare school in Amstelveen gaan. Zij waarschuwt hierin voor het gevaar van snelle e-bikes en fatbikes in het verkeer.

Algemeen vandaag 11:53

Nieuwe theatermakers nemen De Landing Uilenstede over tijdens zomer

Amstelveen - Theaterbroedplaats De Landing is een artistieke huiskamer voor zowel nieuwe makers als gevestigde artiesten. In aanloop naar de verbouwing die deze zomer plaatsvindt, geeft De Landing de sleutels tijdelijk uit handen aan jonge theatermakers om hun nieuwe voorstelling een kickstart te kunnen geven.

Algemeen vandaag 09:50

Gratis zwemmen met Amstelveenpas

Amstelveen - Houders van de Amstelveenpas kunnen ook deze zomervakantie weer gratis zwemmen bij zwembad De Meerkamp. “Vorig jaar was de actie een succes, het is fijn dat we het dit jaar opnieuw kunnen aanbieden”, zegt wethouder Marijn van Ballegooijen. 

Algemeen vandaag 09:00

Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL): veiligheid op 1

Amstelveen / Schiphol - Het deed behoorlijk wat stof opwaaien toen bekend werd dat inwoners van Amstelveen deze zomer extra hinder van vliegverkeer kunnen verwachten omdat er werkzaamheden worden uitgevoerd aan de Zwanenburgbaan op luchthaven Schiphol. AmstelveenZ ging op bezoek bij Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) en sprak met Edward Schaap, als manager verantwoordelijk voor de vernieuwing van het landingssysteem. 'We vragen omwonenden om begrip voor deze vervanging,’ zegt Schaap.

112 vandaag 07:44

Gewonde en veel schade na flink ongeval Bovenkerkerweg

Amstelveen - Op de Bovenkerkerweg tussen Amstelveen en Uithoorn is in de nacht van donderdag op vrijdag een flink ongeval gebeurd. Een fietser werd met hoge snelheid geschept door een bestelbusje. De fietser raakte gewond.