Foto's: Davey Photography, Davey Baas
112

Ongeval kruising Beneluxbaan/Gondel: tramverkeer ontregeld

Amstelveen - Aan de Beneluxbaan in Amstelveen Zuid heeft woensdagavond rond 20.45 uur ter hoogte van Gondel een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenwagens. 

De politie heeft de weg afgezet en de ambulancedienst was snel ter plaatse om zich te ontfermen over de inzittenden van de wagens. Hoe het met de inzittenden gaat is onbekend.

De politie heeft het ongeval in onderzoek. Het tramverkeer is tijdelijk ontregeld.

ongeluk gondel 3.jpg

ongeluk gondel 2.jpg

ongeluk gondel 1.jpg

 


Meer nieuws

112 gisteren 15:09

Auto's in botsing op kruising Beneluxbaan/Gondel

Amstelveen - Niet voor het eerst heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het kruispunt Beneluxbaan/Gondel in Amstelveen Zuid. Twee auto's botsten op elkaar met flinke blikschade tot gevolg.

Politiek 23 jul. 2024 11:37

Burgerbelangen Amstelveen: zorgwoningen Maccabiadelaan toewijzen aan kwetsbare mensen met zorgvraag

Amstelveen – Op initiatief van de lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) gaat het College van B en W onderzoeken hoe de 41 zorggeschikte woningen aan de Maccabiadelaan direct kunnen worden toegewezen aan kwetsbare mensen met een zorgvraag. Ook wordt op initiatief van de lokale partij informatie over zorg beter toegankelijk voor inwoners met een hulpvraag.

Politiek 23 jul. 2024 11:30

Actief voor Amstelveen tevreden zomerreces in

Amstelveen – De lokale politieke partij actief voor Amstelveen is tevreden het politieke zomerreces ingegaan. De partij zag vorige week tijdens de behandeling van de Perspectiefnota drie moties aangenomen worden.