Davey Photography, Pieter Schilt
112

Ongeval Legmeerdijk: scooterbestuurder had te diep in glaasje gekeken

Amstelveen - Uit onderzoek naar het ongeval dat zondagavond op het fietspad van de Legmeerdijk ter hoogte van de Marshallsingel plaatsvond, is gebleken dat een beschonken scooterbestuurder twee dames heeft aangereden

Dat meldt politiewoordvoering desgevraagd aan AmstelveenZ.nl. Over de oorzaak van het ongeval bestond enige tijd onduidelijkheid. Hulpdiensten werden gisterenavond met grote spoed opgeroepen vanwege het incident op de Legmeerdijk.

Het blijkt dat allebei de vrouwen rond half negen op het fietspad zijn aangereden door de scooterrijder. Beide vrouwen moesten met verwondingen naar het ziekenhuis worden overgebracht na de botsing. Het is onbekend hoe de slachtoffers er aan toe zijn.

De bestuurder van de scooter was een 19-jarige man. Hij werd na het ongeval aangehouden; uit onderzoek bleek dat hij teveel alcohol had genuttigd om te mogen rijden. De man is maandagmorgen door de politie gehoord. De politie meldt dat de man vanmiddag na verhoor is heengezonden.


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 11:00

Optometrie onder de loep

Amstelveen - Maar liefst 80% van het aantal patiënten met milde oogproblematiek kan worden onderzocht/verholpen door een optometrist. Alleen hebben veel mensen er nog nooit van gehoord. Zelfs huisartsen zijn soms onbekend met het beroep.