Davey Photography, Davey Baas
112

Ongeval met deelscooter

Amstelveen - Twee opzittenden van een deelscooter zijn dinsdagavond ten val gekomen in de wijk Bankras-Kostverloren, vermoedelijk na een incident met een grijs busje waarvan de bestuurder is doorgereden.

Het ongeval vond plaats in de bocht van de Jeanne d' Arclaan en de Suze Groeneweglaan in Bankras. De toegesnelde ambulancdienst heeft zich ontfermd over de opzittenden van de scooter. Een van hen liep beenletsel op, de ander is met de schrik vrijgekomen.

De toedracht van het ongeval is niet geheel duidelijk; de politie kan er nog geen uitsluitsel over geven. Volgens omstanders was de politie na het ongeval op zoek naar een grijs busje; over het busje of de bestuurder zijn verder geen details bekend.

112_ongeval_deelscooter_240522_dpdb_bankras3.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas

De deelscooter belandde bij het ongeval in de berm bij een lantaarnpaal en raakte zwaar beschadigd.


Meer nieuws

112 vandaag 07:34

Vergeefse zoektocht naar fietsende 'naakte' man

Amstelveen - De politie heeft maandagavond tevergeefs gezocht naar een man die in slechts een t-shirt rondfietste in de omgeving van de Nieuwe Kalfjeslaan nabij het Amsterdamse bos in Amstelveen.

Verkeer & Vervoer gisteren 18:24

‘Mate van overlast op rivier De Amstel bij Amstelveen onacceptabel’

Amstelveen – De burgemeester van Amstelveen, Tjapko Poppens, stelt dat de mate waarin pleziervaart momenteel overlast veroorzaakt op rivier de Amstel bij Amstelveen onnaceptabel is. De gemeente heeft de overlast tot prioriteit verklaard en gaat in samenwerking met handhaving en politie veelvuldig optreden.