Davey Photography, Davey Baas
112

Ongeval Nesserlaan: auto botst tegen boom

Amstelveen - Een automobiliste is zondagavond aan de Nesserlaan in Amstelveen tegen een boom gebotst, met forse schade tot gevolg. 

De Nesserlaan werd na het ongeval afgesloten. De botsing vond even na tien uur plaats. Het is onduidelijk waardoor de bestuurder de macht over het stuur verloor.

112 ongeval amstelveen dpdb nesserlaan2.jpg

Foto's: Davey Photography, Davey Baas

Een ambulance kwam ter plaatse, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De zwaar beschadigde wagen moest worden afgesleept door een bergingsbedrijf. Het wegdek moest worden schoongemaakt vanwege de brokstukken; ook de boom raakte beschadigd.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 09:46

Gratis energiescan en -besparingsrapport voor ondernemers

Amstelveen - Om ondernemers in Amstelveen te helpen bij het reduceren van hun energiekosten, biedt de gemeente een kosteloos traject voor energiebesparing aan. Deze aanpak bestaat uit twee fasen: een gratis energiemonitoring en vervolgens een op maat gemaakt rapport met besparingsadvies.

Horeca 28 feb. 2024 15:00

Culinair genieten bij Restaurant FUMI in Amstelveen

Amstelveen - Restaurant FUMI heeft zijn thuis gevonden in de charmante omgeving van Kronenburg, nabij Buitenveldert, in het voormalige restaurant Kronenburg en staat klaar om gasten te verwennen met een unieke smaakbeleving.  

Verkeer & Vervoer 28 feb. 2024 13:36

Amstelveen krijgt buslijn 178 als vervanger voor verdwijnende lijnen 347/348

Amstelveen - Vanwege het verdwijnen van de buslijnen 347 en 348  komende zomer, als de Uithoornlijn (Amsteltram) gaat rijden, wordt in Amstelveen tussen Poortwachter en Station Amsterdam Zuid de vervangende buslijn 178 ingezet. Deze buslijn gaat 4 keer per uur rijden (daluren 2x per uur) tussen Poortwachter en eindstation Amsterdam Zuid en doet ten opzichte van de 347/348 drie extra haltes aan in Amstelveen.

Algemeen 28 feb. 2024 10:32

Zorgen om staat van kersenbloesempark Amsterdamse bos: 'Gezondheid al jaren achteruit'

Amstelveen - Er bestaan serieuze zorgen over de gezondheidsstaat van het kersenbloesempark in het Amsterdamse bos. Door bodemverdichting en te weinig bodemleven gaat de gezondheid van de Japanse sierkersen al jaren achteruit. De verslechterde (bodem-)gezondheid wordt deels toegeschreven aan de hoge bezoekersaantallen in het park tijdens de bloeiperiodes.