Davey Photography, Davey Baas
112

Ongeval tussen auto en motor in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - In de Thomas Cookstraat nabij het Stadsplein in Stadshart Amstelveen heeft woensdagochtend een ongeval plaatsgevonden tussen een motorrijder en  de bestuurder van een auto.

Het ongeval gebeurde even voor half tien ter hoogte van de in/uitrit van de Schouwburg-parkeergarage. De motor botste in het zijportier van de auto.

Politie en ambulance waren spoedig ter plaatse. De motorrijder is gewond maar bij kennis per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft zoals gebruikelijk een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van de botsing.

Zowel de motor als de auto raakte flink beschadigd. 


Meer nieuws

Gezondheid & welzijn gisteren 17:00

Gouden Koets voor Amstelveense ouderen

Amstelveen - Amstelveense ouderen kunnen vanaf vandaag gebruik maken van 'de Gouden Koets'; een uniek vervoersmiddel om ouderen uit hun isolement te halen en gratis vervoer aan te bieden naar Brentano-locaties voor activiteiten en uitjes.

Sport gisteren 08:00

Familie Gal over hun passie: Judo

Amstelveen - Jonathan Gal en zijn vrouw Nadia Oey zijn groot liefhebber van judo. Ook hun kinderen Charlie, Parker en Benjamin beoefenen deze sport. ‘Het is een sport waarin je leert stoeien, leert vallen en elkaar met respect behandelt. Je leert tegen een stootje kunnen, oefent in discipline en maakt een hoop lol met elkaar.’

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 20 sep. 2021 18:24

Bosorganisatie betreurt verwarring die is ontstaan - dat was niet de bedoeling

Amstelveen -  De organisatie van het Amsterdamse Bos betreurt de verwarring die is ontstaan over het particiaptietraject rond het nieuw te vormen (honden-)beleid in het Amsterdamse bos, naar aanleiding van een recent gegeven webinar Hond & Natuur. 'Dat was niet de bedoeling,' stelt de organisatie op haar website.

Verkeer & Vervoer 20 sep. 2021 15:33

Bestuurder Floor Gordon: 'Beneluxbaan weer groen karakter teruggeven'

Amstelveen – In het najaar wordt gestart met het inzaaien en beplanten van de grond langs de Beneluxbaan. In totaal komen langs de Beneluxbaan, waar veel groen verdween door de aanleg van de Amstelveenlijn 23.795 nieuwe heesters en 219 nieuwe bomen terug.