VTF
112

Ongeval Uithoorn: 84-jarige fietser overleden aan verwondingen

Uithoorn - Een 84-jarige fietser is enkele dagen na een aanrijding met een auto in Uithoorn aan zijn verwondingen bezweken.

Dat meldt de politie. Het ongeval gebeurde op woensdag 18 november bij de onderdoorgang van de Thamerlaan/Amsterdamseweg in Uithoorn.

De politie ontving die dag omstreeks 15.40 uur melding van de aanrijding. Ter plaatse bleek een 84-jarige fietser ernstig verwond te zijn na een aanrijding met een auto. De ambulance heeft het slachtoffer vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. Naar nu blijkt is het slachtoffer enkele dagen daarna aan zijn verwondingen overleden. 

De politie meldt dat Team Ongevallen Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) en het Team Verkeers- en Ongevallen Analyse (VOA) ter plaatse onderzoek hebben gedaan naar het ongeval. 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 16:35

Toeslagenaffaire treft ook tientallen Amstelveense gezinnen

Amstelveen - Ook in Amstelveen zijn tientallen gezinnen gedupeerd door de kinderopvangtoeslagenaffaire. De landelijke affaire, waarbij tienduizenden onschuldige ouders tot in lengte van jaren werden aangezien voor fraudeurs en onder een nietsontziend regime onterecht (grote) sommen geld moesten terugbetalen, zorgde vandaag voor het opstappen van het kabinet.

Politiek vandaag 13:03

Gordon regionaal lijstduwer voor D66 bij Tweede Kamer-verkiezing

Amstelveen - D66 heeft Amstelveens wethouder Floor Gordon gevraagd om regionaal lijstduwer te zijn voor D66 bij de verkiezing voor de Tweede Kamer. Daarmee vult zij de lijst aan op plek 74. De verkiezing voor de leden van de Tweede Kamer wordt gehouden tussen 15 en 17 maart 2021.

112 gisteren 22:17

Zware aanrijding aan Oranjebaan

Amstelveen - Aan de Oranjebaan in Amstelveen heeft donderdagavond een zware aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenwagens.