Alex Zonneveld

Online bestelhit ‘Kerstbomen Amsterdam’ voor het eerst ook in Amstelveen

Amstelveen - In Amsterdam is het al enkele jaren een flinke hit: de (online) kerstbomenverkoopdienst www.kerstbomenamsterdam.nl van Amstelvener Alex Zonneveld. Voor het eerst biedt Alex dit jaar zijn onberispelijke kerstbomen en zijn ongekende hoge serviceniveau ook aan in Amstelveen.

Dat is vooral goed nieuws voor Amstelveners die er niet op zitten te wachten om uren te struinen om uiteindelijk (hopelijk) een mooie en kwalitatief goede kerstboom te vinden en het naaldengevaarte ook nog zelf te moeten vervoeren, maar gegarandeerd een mooie boom willen zonder zorgen.

Het bedrijf van Alex neemt namelijk alle zorgen uit handen: jouw kwalitatieve topboom (Nordmann of Spar) wordt niet alleen eerst naar jouw wensen geselecteerd, maar vervolgens ook thuis of op kantoor op een aangegeven dag afgeleverd. En de bezorgers gaan pas weg als de boom desgewenst kaarsrecht en keurig binnen in een (water-)standaard is neergezet, met inachtneming van de RIVM-maatregelen. Geen gedoe met te drukke winkels, het vervoeren van de boom, of het zelf zagen en het eeuwige gevecht met standaards.

De man achter Kerstbomen Amsterdam

De enthousiaste ondernemer achter Kerstbomen Amsterdam is dus Amstelvener Alex Zonneveld, die meer dan tien jaar geleden al begon met kerstbomenverkoop in Amsterdam. Toen nog op buurtniveau (Westerdok), maar inmiddels is het bedrijf van de ‘rasechte’ en vriendelijke Amsterdammer uitgegroeid tot een Amsterdamse hit. ‘Ik wilde graag uitbreiden naar Amstelveen, omdat ik inmiddels al enkele jaren in Amstelveen woon,’ verklaart Alex.

Topservice, hoge beoordelingen

Kerstbomen Amsterdam is in de hoofdstad geliefd vanwege de een ongekende kwaliteit van de ecologische kerstbomen, maar vooral ook door het hoge serviceniveau. Niet voor niks krijgt Kerstbomen Amsterdam een 5-sterrenbeoordeling van veruit de meeste klanten en ook het platform I Amsterdam zette Alex’ bedrijf al eens op 1 in een Top 5 van de beste verkooppunten in de hoofdstad.

Nieuw Kerstbomen Verkooppunt Amstelveen

Hoewel Alex vooral veel online verkoopt, heeft hij ook diverse verkooppunten in de hoofdstad. Nieuw dit jaar is ook een kerstbomenverkooppunt in Amstelveen aan de Amsteldijk Zuid 78a (op het terrein van Den Hartog Versleverancier, vanaf 26-11). ‘Er zijn altijd mensen die toch zelf een kerstboom willen uitzoeken: ook voor hen bieden we keuze uit de beste en mooiste bomen op een eenvoudig te bereiken locatie,’ zegt Alex.

Maar noodzakelijk is dat zelf uitzoeken totaal niet, want het team van Alex doet het namelijk zonder problemen voor je: je kan op de website aangeven wat voor type boom je wil. ‘We gaan iedere zomer zelf naar Denemarken om alleen de mooiste en beste kerstbomen persoonlijk te selecteren’, zo verklaart Alex de garantie voor de mooiste boom zonder zorgen. Goed om te weten is ook dat voor iedere kerstboom weer een nieuwe wordt aangeplant, dus dat 100 procent ecologisch wordt gewerkt.

kerstbome_matsredam_slectie.jpg
De beste kerstbomen worden in Denemarken persoonlijk geselecteerd.

Beste bezorgservice

‘Wij hebben service echt heel hoog in het vaandel staan,’ zegt Alex. ‘De avond van te voren krijg je een exacte tijdsindicatie van 1 uur die de volgende dag nog nauwkeuriger wordt. De bezorger kan live worden gevolgd op de smartphone, zodat je niet lang thuis hoeft te blijven om de boom in ontvangst te nemen. En we gaan pas weg als de boom keurig in de woonkamer of op kantoor staat.’

Vanaf 26 november 2020 bezorgt Kerstbomen Amsterdam ook in Amstelveen, 7 dagen in de week. Bestellen kan nu al: ga snel naar www.kerstbomenamsterdam.nl Ook zijn verschillende pakketten kerstverlichting- en versiering te bestellen, evenals diverse standaards.

(Advertorial)


Meer nieuws

Corona Amstelveen vandaag 15:17

Zeer beperkte daling coronabesmettingen in Amstelveen

Amstelveen - Volgens de vandaag bekendgemaakte corona-cijfers van het RIVM is het aantal coronabesmettingen (Covid-19) in Amstelveen de afgelopen periode zeer beperkt gedaald.  

Verkeer & Vervoer vandaag 13:56

Burgemeester Rijnderslaan een maand dicht in één richting

Amstelveen – De Burgemeester Rijnderslaan zal van maandag 25 januari  tot en met vrijdag 26 februari 2021 in één richting (vanaf de zijde Beneluxbaan in de richting van de Keizer Karelweg) worden afgesloten.

Verkeer & Vervoer vandaag 11:35

Glazen wanden bij nieuwe rotondes Beneluxbaan worden vervangen voor spijlen hekwerken

Amstelveen - De gemeente gaat een serie aanpassingen doorvoeren bij de nieuwe rotondes op de Beneluxbaan langs het Amstelveenlijntraject (Kronenburg, Zonnestein en Sportlaan) om de verkeersveiligheid te verhogen. Een daarvan is het gedeeltelijk vervangen van de glazen afscheidingen bij de nieuwe rotondes.