Online run verwacht op kaartjes Schouwburg

AMSTELVEEN - De online voorverkoop van 230 theatervoorstellingen in Schouwburg Amstelveen voor het seizoen 2015-16  gaat zaterdag 9 mei om 10.00 uur van start. Vanwege verwachte drukte gaat de reguliere website van de schouwburg offline en staat er alleen een vereenvoudigde bestellijst. 

Jaarlijks is er een run op de kaarten in de voorverkoop en zijn diverse voorstellingen in no time uitverkocht.De Schouwburg adviseert Amstelveners alvast een wensenlijstje te maken en zaterdagochtend vroeg klaar te zitten om de beste plaatsen te kunnen bemachtigen.

Vroegboekkorting
Op veel voorstellingen geldt een 10% vroegboekkorting, die al is verwerkt in de online-prijzen.  Voor het volledige programma zie www.schouwburgamstelveen.nl.

Op de foto
De toneeltoren van Schouwburg Amstelveen.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:00

In één oogopslag alle preventieve jeugdhulp

Amstelveen - Woensdagavond 19 juni overhandigden wethouders Jeugd Frank Berkhout (Amstelveen) en Bart Kabout (Aalsmeer) een folder met al het aanbod van preventieve jeugdhulp aan de Huisartsen Coöperatie Amstelland. Ouders, jongeren, huisartsen, scholen en hulpverleners zien in het overzicht welke laagdrempelige en vaak gratis hulp er in de gemeenten beschikbaar is.

Algemeen vandaag 07:27

D66 wil bijsturing op groenambities Amstelveen

Amstelveen - Ruimte is schaars in Amstelveen en er moeten vaak keuzes worden gemaakt tussen zaken zoals woningen, wegen en groen. D66 wil dat groen niet een restpost wordt omdat het ondergeschikt is aan andere ruimtelijke prioriteiten.

Sport gisteren 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen gisteren 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.