Het College van B en W was vanmorgen bij de Amsteltuin

Ontbijten tussen de Amstelveense wijnranken: 'Amstelveen in 24Hrs' in volle gang

Amstelveen - Het evenement 'Amstelveen in 24Hrs' waarbij vandaag kris-kras door de gemeente talloze activiteiten beleefd kunnen worden is in volle gang. Vanmorgen was het al vroeg een drukte van belang bij de Amstelveense wijngaard De Amsteltuin, waar inwoners konden genieten van een uniek champagne-ontbijt tussen de wijnranken.

Ook burgemeester en wethouders genoten van een ontbijt op de Amstelveense wijngaard; zij gaan vandaag persoonlijk tal van activiteiten af in het kader van het evenement, dat goed wordt ontvangen.

Het champagneontbijt was een van de vele activiteiten die al snel volledig uitverkocht was: Amstelveen in 24 Hrs biedt activiteiten op allerlei gebieden, varierend van culinair, sport, cultuur, natuur, kunst en mode - en meer.

Het programma begon vanmorgen al om 06.00 uur, met bijvoorbeeld het evenement schemerend Wester-Amstel en Early Birds suppen bij Poel's Up. De hele dag zijn er tientallen activiteiten te beleven op bijzondere plekken in de gemeente. Vanavond staat er onder andere nog een spectaculaire rollerdisco in het Stadshart op het programma en klimmen in het donker bij Fun Forest (eveneens beiden uitverkocht).


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:21

Amstelveen van voorheen (270)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 270 een foto van het Augustinuspark, die we kregen toegestuurd door Bert van den Broek van Hubo Lambertus van den Broek. 

Algemeen 23 okt. 2021 13:02

Energiebesparen: Amstelveen zet vol in op Klimaatweek

Amstelveen - Gemeente Amstelveen doet ook dit jaar doet mee aan de Nationale Klimaatweek, die loopt van 27 oktober tot en met 5 november 2021. Tijdens deze Klimaatweek attendeert gemeente Amstelveen inwoners extra op diverse duurzame  acties en helpt het inwoners op weg om energie te besparen.

112 22 okt. 2021 19:46

Brandweer blust keukenbrand aan Kringloop

Amstelveen - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt naar Kringloop in de wijk Groenelaan naar aanleiding van een keukenbrand in een bungalow.