Ontdek Amstelland op Amstellanddag: vandaag meer dan 50 locaties open

Amstelveen - In natuurgebied Amstelland is vandaag (zondag 4 juni) op meer dan vijftig locaties van alles te beleven en te ontdekken in het kader van Amstellanddag. Een breed scala bezienswaardigheden en activiteiten voor jong en oud laat de diversiteit en bijzonderheid van Amstelland zien.

De Amstellanddag is een jaarlijks evenement van Stichting Beschermers Amstelland. De jubileumeditie wordt getrakteerd op prachtige weersomstandigheden.

BEKIJK HIER DE ACTIVITEITEN

Amstelland is een prachtig gebied met een overvloed aan natuur, cultuurhistorie en recreatiemogelijkheden en speelt een belangrijke rol in het leven van veel jonge gezinnen. Om de jeugd nog meer te betrekken bij dit unieke gebied, staat de Amstellanddag dit jaar in het teken van 'Jeugd en Amstelland'.  

Speciaal voor jeugd

Er worden speciale activiteiten georganiseerd voor de jongere bezoekers op 14 extra locaties.  Tijdens de Amstellanddag openen bijna 50 locaties in heel Amstelland hun deuren voor bezoekers van alle leeftijden. Natuurliefhebbers, geschiedenisfanaten, kunstliefhebbers en fijnproevers zullen allen iets vinden waar zij van kunnen genieten.

Stichting Beschermers Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland heeft als voornaamste doel het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden. Daarnaast streeft de stichting ernaar om recreatiemogelijkheden te bevorderen, met respect voor het landschap, de natuur en de cultuurhistorie. De Amstellanddag is een prachtig voorbeeld van hoe de stichting haar doelstellingen verwezenlijkt en de gemeenschap betrekt bij het behoud en de ontwikkeling van dit unieke gebied.

Voor meer informatie en het volledige programma kan men terecht op de website www.beschermersamstelland.nl


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.